samppa.jpg

© CATHKINSPA

Jotkut  n.s. pikkuasiat ovat muuttuneet sellaisiksi hitaasti hoidettaviksi,voihan sitä kai kutsua saamattomuudeksi,mutta omasta mielestäni seikkailun haluni on nuukahtanat.

Viedä nyt esimerkiksi rakas Samsungini huoltoon,joka vaihtaisi siihen näytön...oijoi.

Minun täytyis ensinnäkin tietää minne sen vien,mitä se mksaa,onko rahaa juuri siihen kuluun.

Ulkona on niin hitsin liukasta,kadut on jäässä ja lisä jännitystä liikkumiseen tuo lumi,jota nytkin ihan kamalasti on alkanut satamaan yöllä.

Voisin liukastua,lyödä pääni ja saada aivovamman,tai vaikka pinta vaurionkin kuten puhelimellani jo on,molemmat sitten naama säröillä oltais,pahimmillaan kaatumiseni sattuisi sellaiseen kohtaan maapalloa,joka olisi juuri erittäin herkkä aiheuttaen perhos efektin,jonka seurauksena,auringon purkauksia tulisi enemmän,joka taas saisi aikaan huikeat revontuli viikot ja turismi lisääntyisi Lapissa ja lapin luonto saisi mittavia vauriota turistien vyöryessä tuntureihen.

En voi ottaa vastuuta Lapin herkän luonnon tasapainon turmelemisesta ,vahinkoja minimoidakseni palaisin kotiin kaaduttuani kevyesti ,edelleen rikkinäinen samppa käsväskyssä,ja sen todettuani se voisi masentaa,puhelin mäsänä,selkä mäsänä.Mutta onneksi säästyttiin isommilta vahingoilta

Sitten ei saa unta kun murehtii mäsäasioita,ja unettomuus voi johtaa pilleri kierteeseen,josta joutuu mennä vieroitukseen,

ehkä siinä välillä tohtori olisi jo määrännyt tuhdit pillerit masennukseen,jonka hän ajattelee olevan unettomuuden takana.

Lääkkeiden sivuvaikutuksena lihoisin ja turpoaisin,kun nesteet ei liikkuisi,sitten masentuisin lisää ja muuttuisin hompsuiseksi,en haluaisi enää käydä suihkussa,saatikka muutakaan.

Syrjäytymisen vaaran ollessa näin suuri...antaa olla sampan varikolla,toistaiseksi.