10552655_10152653126628754_3153786490158484993_n_edited-2 copy.jpg

© CATHKINSPA

Tämä ei johdu siitä,että en olisi muistanut jäätelö pakettia,tämä johtui siitä,että en laittanut silmälaseja päähäni,kun paketin kassista otin,katsoin nopeasti sen olevan hapankorppu paketin ja laitoin leipälaatikkoon,Reissumiehen kylkeen.

Kyllä sitä hartaasti etsittiin kissojen ja koirien  kanssa,olin varma ,että se on jäänyt kauppaan,vaikka muistinkin,ettei se sinne jäänyt.

Mikä yllätys,jäätelöä ja ruisleipää,no olkaapa hyvä.

Paljon olen mietiskellyt ikääntymistä,seniori liigaan siirtymistä,joskus luulin että pitää laittaa itsensä ikääntyneen oloiseksi,että tuntisi olevansa niin.

Mutta ,auta armias ikääntymisen jutut tulee luonnostaan,vaikka mieli ei osaa kasvaa kylän  vanhimman raameihin,niin ulkonäkö kyllä tietää mitä tehdä,naurunrypyt,itkunrypyt ja rypyt muuten vaan,perusvoiteella ne kaikki hoidellaan.

Hengen jalostuminen,sitten vasta tietää iän myötä,ei siihenkään auta ostaa koulutusta kultapaperissa,yllätys voi olla suurikin,santapaperiin käärittynä se pikkuhiljaa avautuu ja sipulin kerrosten lailla kyyneleitä kohottaa silmiin.

Kuten naurukin myös tekee,puhdas sydämellisen iloinen nauru kutoo pehmeitä naururyppyjä,ivallinen ja vahingoniloinen tekee jyrkkäreunaisia ryppyjä, juonteet alaspäin riippuviin suopieliin ja bonuksena sibelius rypyt ja hamsteripussit ja mitä lieneekään. Eikä niihin auta kuin mäntysuopa ja juuriharja(joskus mummoni loihe lausumahan,kauneuden hoidostakin).

Jos muistaisi laittaa silmälasit ja lukea niiden kanssa,siristelemättä,pysyy siloisempana ja iloisempana.