Suvin kukkaseppele.jpgKuva liitetty Suvi Kinnusen luvalla,otettu Balilla 4/2015

Tämä tarina on niin tosi,kuin kuopukseni joka on Balilla.

Hänhän on kävelevä ihme....

Kaikki sai alkunsa sillon tietenkin 26 ja risat vuotta sitten.

Olin odotuskannalla,olin siis raskaana ja jotain kolmas kuu lopuillaan,olin työharjoittelussa,

olimme vasta muuttaneet Helsinkiin ja uuteen ammattiin opiskelin.

Ohjaajani tuossa pääsiäisen alla sanoi yhtäkkiä tyttärestään minulle,tässä on muuten kävelevä ihme,tytär 12 v.

Ja kertoi sitten stoorinsa: 12   vuotta sitten hän oli raskaana ja sai alkuraskaudessa verenvuodon joka enteili spontaania aborttia,elikkä siis keskenmenoa,hänet passitettiin Naisten Klinikalle ja siellä tutkittiin ja todettiin että,kaavintaan vaan,josta hän kieltäytyi ehdottomasti ja niin syntyi tytär hänelle,sitten kun raskausaika oli täysi..

Seuraavana aamuna minä olin taas menossa sinne työharjoitteluun ja sain aika rajun vuodon portaita laskeutuessani,eipä muuta kuin ambulanssi paikalle ja Jorviin.Siellä tietenkin pääsin nopeasti alan asiantuntijan tutkittavaksi,ultralla hän piiiitkään katseli ja totesi :Ei täällä mitään elämää ole,kaavintaan vaan.

Minulla oli silloinen " eilen" kuulemani juttu niin mielessä,että kieltäytyin siitä toimenpiteestä ja sanoin vielä että haluan katsoa pääsiäisen yli,jos tilanne muuttuu.Kotiin päästyäni vielä soitin,jotta jos SL- todistuksen saisi kotiin postitettuna,koska hänlääkäri ei sitä siinä muistanut kirjoittaa,kun niin turhana piti kieltäytymistäni ja..raskaus jatkui..siellä hän on Balilla.. Ihme...tyttöni...