2015-09-12 16.45.47.jpg

Kurkihan on sitten semmoinen lintu,ei siitä niin kauhean kaunis ääni lähde mutta,kauniita ovat kurkiaurana,kaunis on nousessaan ja laskeutuessa,uljaan sulava,kaunis kertakaikkiaan.

Kävimme tuossa iltapäivä kävelyllä läheisen kauniin lahdukan rantamia kiertämässä,siellä on aivan ihana vankka kaislikko ja kaislikossahan suhisee aina.Taitaa olla jännittävä tarinakin kyseisestä suhinasta.

Tuli aivan mieleen,kuinka ihanaa olisi jos paalujen varaan rakennettu talo olisi kaislikon yläpuolella,illalla nukkumaan mennessä kaislat laulaisivat unilaulua,olisihan se ihanaa.

Täysin pilvetön taivas,puissa vain vienosti ruskan alkua,ei tuule tuntuvasti,meren lahdukka häikäisee sinisyydellään,saatikka kun aurinkon heijastus putoaa meren syliin.

Jotenkin niin täydellistä,takana kuuma kesä,sateinen kesä,epätietoinen kesä,ihana kesä,onnellinen kesä ja mummoksi tulemisen kesä.

Edessä täysin uudenlainen vaihe elämässä,siinä ehtii sukka jos toinenkin tulla kudottua ,vallan innostuneena tein muutamat pöllöt resoriin,kun sen opin,kutominen käy vaikka silmät kiinni,ei vain taida olla niin paljon lämpimän sukan kaipaajia ,kuin olisi tahtoa kutoa sukkapareja.

pööt.jpg