Rakkaus on omassa lajissaan maailman yksinkertaisin asia ,silloin kun se on tuore ja pelkässä tunteessa.Silloin maalaillaan taivaanrantoja ja lupaillaan yhtäsuntoista,ajattelematta järkevästi mitään.Toteuttaakseen asiat joita tunnehuumassa lupaa,siihen tarvitaan tahtoa rakastaa niin paljon tai edes sen verran että,haluaa toteuttaa suunnitelmat.

Välillä ei vaan kertakaikkiaan tunnu siltä että haluaa toteuttaa yhtään mitään,ihmisenä.

Minä ymmärrän hyvin tässä asiassa Taivaan Isää,Hän teki rakkautensa merkiksi monimutkaisen suunnitelman ja senkin hyväksymiseksi vaaditaan meiltä tahtoa.

Rakkauden suhteen voi valita siis,joko tahtoo tai ei,kun kemiallinen hössäkkäpössäkkä on siirtynyt syrjään,se missä sata salamaa iskee tulta,sitten kun osaa ajatella järkevästi,osaa punnita asioita;kattaako tämä hyvä tuon huonon ominaisuuden ja pysytään vielä lautalla.

Tottapuhuen eihän näitä rakkauksia voi edes verrata keskenään ,Taivaan Isän Suuren Sielun Suunnitelman rakkautta ja kahden ihmisen,jotka parhaimmillaankin ovat vain varjokuva siitä mitä me kohtaamme kuoleman jälkeen.

Intohimoinen rakkaus vain vähän kantaa ,vaikka suonissa tulen palaa antaa.

Tahto kulkea samaan suuntaan ,toinen toistaan tukien lienee hyvä.

Äidin rakkaus lapseen,se on hyvin kattavaa ja enemmänkin ,kävimme eilen keskustelua pariinkin suuntaan äidin rakkaudesta,olen onnellinen siitä että saan tuntea äidin rakkautta,joka menee ohi kaiken muun.Vanhemmuuden kautta saa suuret ilon tunteet,suurimmat surun tunteet,mutta välinpitämättömyyttä ei koskaan.

Lapsen rakkaus äitiin;niin turvallinen paikka,kyllähän äiti tietää ja osaa neuvoa,ja tarkoitus ei olekaan että lapset tekevät niinkuin äiti on tehnyt,vaan tekevät kuten äiti sanoo,äideillähän on tähän elämän mukanaan tuomaa kokemusta joka jo viisaudeksi muuttuu.

Ihmiseen joka on rakastumisalttiissa mielentilassa,tulisi kiinnittää kyltti:"Helposti räjähtävää",niin muut jotka haluavat olla omissa oloissaan ,eivät joudu törmäyskurssille.

Onni: sekin on tahtotila,perus onni siis,voihan joku asia saada hetkellisen onnentunteen nousemaan potenssiin tiesmitä,mutta jatkuva tiedostettu onnellinen olotila,se on tahtotila.Valita positiivisuuden ja negatiivisuuden välillä,valita terveesti hyviä asioita elämäänsä,vaalia niitä jokapäiväisessä,osata arvostaa sitä hyvää mitä on saanut.Osata pitää itsestään niin hyvää huolta,kaikkein parhainta,koska minusta itsestäni kaikki lähtee.

Kaikenkaikkiaan ,kyllä ihminen joutuu tekemään työtäkin ollakseen onnellinen.

Minulle onnellista tunnetta ulkoapäin tuottavista asioista ovat tänä päivänä tunne siitä kun voin lähteä töihin,kävellä,puhua tehdä käsilläni.Nähdä monenlaista kauneutta rosoisessakin.

Osaan olla pikkuasioista onnellinen ,tavallisista arkipäivän asioista onnellinen.Uudesta aamusta ja säästä,on se mikä tahansa,koska voi tuntea kasvoillaan niin sateen kuin paisteenkin.

Onni on tässä ja nyt.