Eilen tuli yllättäen tosi ihana elokuva:Sinfoniaorkesteri tuli kylään.Se oli niin lämminhenkinen ja kiinnostava,ettei ote herpaantunut hetkeksikään.Siitä tuli mieleen kuinka tärkeää olisi saada ihmisten mielikuvat hyviksi ja mukaviksi.

Jos katsoo aina päidenkatkomis elokuvia,synkistyy siinä valoisinkin sydän.Se mitä syötämme mielellemme,sen mukaiseksi maailmankuvakin muuttuu.

Psykologinen salaliitto teoria.Siis tämä mielten synkistäminen.Tai jos ei ole salaliittokaan niin sitten tavallisen tyhmää luulla ettei huono tee huonoja mielikuvia ja hyvä taas hyviä mielikuvia.Ihminen katsoo joskus olevansa kovinkin fiksu,kun on vaan pahalla myrkytetty mieli.Jos jollakin on hyvä mieli ja hän hymyilee,paha myrkkymieli sanoo iloisen olevan hymyilevä idiootti.Jotain on kyllä pielessä myrkkymielen maailman katsomuksessa..

Siitä kuinka asiat nähdään ja kuinka ne esitetään,sillä on suuri vaikutus myös ympäristöön.

Yksinkertistettuna,onnelliset istuvat ja hymyilevät ,koska kokevat pienenkin auringon pilkahduksen pilvien lomasta energisenä.Synkät istuvat synkkinä,koska synkkä pilvi estää heitä näkemästä mitään kaunista ja jos meinaa nähdäkin kaunista,niin äkkiä maksamaan elokuvalipun hinnalla mielensä julmien riittien äärelle.

Niin yksinkertaista mutta totta.Mitä mieleen kylvetään,sitä sydän kasvaa.Kateus vai pahuus,kumpi on pahempi,kateus ainakin voi synnyttää pahuutta.Vanhat yksinkertaiset totuudet pitävät paikkansa,emme siis halua kadehtia,ettei se kasvaisi lieveilmiönä vielä pahempaa.

Tämän vuoden voikin aloittaa hymyilemäälä,kiittäen siitä hyvästä mitä meille on suotu ja jos ei hymyilytä,niin itkemällä sitten,mutta ei itkien ja kiroten.Uudenvuoden lupauksena ,emme kadehdi emmekä toivo pahaa toisille,toivomme hyvän voittavan alaa ja pahuuden mustan näin haalistuvan auringonvalossa.

Lopuksi tietenkin helmi esikoiseni kertoma tyylistä.Hän oli miehensä kanssa...olikos se nyt intia...niin matkalla siellä,eivätkä asuneet hotelleissa.Kun hän kertoi jostain bungalovi majoituksesta,kertoi hän niin runollisesti,kuinka vuodeharsossa oli kuin helminauhat koristeena alhaalta ylös,joku toinen olisi kertonut suoraan niistä hemmetin luteista.Vaikka kyllähän ne "helminauhan "helmet osoittautuessaan luteiksi tekivät kipeitä puremia.Mutta kertomistyyli,siinä asian ydin,ei kiroten ja maan hygienia olosuhteita mollaten ,vaan ikäänkuin suurena seikkailuna.

Koska elämä on seikkailu.