pallokainen%20h%C3%B6yhen..jpgc

Ajattelinpa kirjoittaa kaipuusta,siitähän ei ole ollutkaan melekin halaistua

sanaakaan ,viime aikoina.

No joka tapauksessa,äitienpäivän aattona kävin suloisen miniäni ja pojan poikani kanssa istuttamassa Enkeliesikoiselle haudalle kukat.Orvokkeja en sitten jostain syystä löytänyt sellaisia kuin olin ajatellut,mutta muuta värikästä kylläkin.

Nyt kun on jo tällainen mummeli ikäinen,niin äitienpäivienkin muistot alkavat piirtyä kirkkaammin mieleen,niiden, kun lapset olivat pieniä ja juhla suuri.

Äitienpäivää edeltävänä aikana oli sellainen ikävä,että itkeäkin piti pikkaisen.Ei auta sanoa:en hyväksy,silloin muistan aina että häneltä ei edes kysytty,hyväksyykö vai ei.Elämä jyräsi loppua kohden vääjäämättömästi,vaikka se onkin kyllä väärin.

Jotkut saavat uuden mahdollisuuden elämässä,elää sitten hyvää elämää,syöpä aina huono neuvottelu kumppani tässä uudessa mahdollisuudessa,ei omaa niitä neuvottelutaitoja,on vähän kuin terroristi,jysäyttää pomminsa,kyselemättä mielipiteitä.

Noh,kuitenkin,muistin unen kun kerran kovasti ikävöin ja hän ilmestyi unessa ja kertoi kuinka suuresti iloitsee meidän kanssamme pojan perheen lisäyksen johdosta.

Keskustelimme muka siinä,minä seisoin tiellä ja hän seisoi ilmassa,sanoin että kunpa saisimme halata vielä,siinä me sitten halasimme,kunnes hän lähti omille sfääreilleen.

Koska hänellä oli myös hyvä huumorintaju,olisi varmaan sanonut jotta pitää nyt mennä...haahuilemaan.

Noooh,asiaan palatakseni,niin tuossa menneinä viikkoina ostin kaksi musta/valko pallo kuvioista paitaa,minusta olisi ollut mukavaa,kun hän olisi vielä ollut kaverina shoppailemassa...sitten Raija ystäväiseni lähetti minulle "Enkelipostia",kuten viimekin vuonna,kirjekuoressa oli kauniin kortin sisällä ihana valikoima höyheniä ja muutava untuvainenkin,yksi erityisesti tämä musta/valko palloinen oli kuin erityis tervehdys:Äiti minä olin siellä pallopaitoja ostamassa kanssasi <3

Tällaista Enkelipostia tällä kertaa.Kauniin alkukesän helmasta.