Olen nyt seurannut tv:stä Vain elämää ohjelmaa ja siinä on poikkeuksellisen suurta tunnetta joka uppoaa juuri minuun.Chisu on tietenkin myös Kisuni suosikki.

Laulujen sanat puhuttelevat  ja myöskin niiden sanoittajien elämä itsessään.

Nyt vaan kolahti.

Mikko Kuustonen on paljonkin muistoja tuova,saatoin " tutustua" häneen kun erään ystäväperheen mies hänen laulujaan soitteli ja lauleli,joskus 30 v sitten.Asuimme silloin pohjoisessa ja tiukkakin uskonnollinen piiri piti Kuustosta jopa paheellisen maallisena.Mutta kaikkinensa hänessä soi n.s. elämän maku yhdistettynä inhimillisyyteen.

Niin tai näin,edelleen ,näin mummona kynnyksellä pidän lauluistaan

Chisu j a Anna Puu ,heidän lauluissaan on reality meininkiä ,niin että sieltä joskus itsensäkin löytää,en ole heitä enää tarkoituksella kuunnellutkaan,koska pidän tästä seesteisestä elämän vaiheestani niin paljon.Mutta Chisu on mielestäni ihana,ei ole ylpistynyt vaikka mainetta ja kunniaa satelee.

Lauri Tähkä ja Mikael Gabriel.Oi hyvä sylvi sentään,näin myydään siinä sivussa kun tarinat ovat aitoja.Rakkaus polttaa ja riehuu,muttei perinteisellä tangorakkauden junkutuksella,siinä voi melkein tuntea kuinka Amorin jousen nuoli pussukka jo tupsuistaan savuaa,palava sydän....

Suvi Teräsniska,"hei älä oskaan ikinä muutu",nätti ,lämmin ja hitsin hyvä laulamaan.Hän kuului elämänvaiheeseeni,jossa alakulo oli syvä.

Hector on vanha ,loistava ja turvallinen Mandoliini mies.

Tähän  illanviettooni kuuluu perjantaisin siis:Vain elämää sekä raejuustoa makeutettuna vanilja jogurtilla