Pääministerimme mainitsi jossain televisio haastattelussa Terrafamesta:"Ihme on tapahtunut".Oliko sittenkin ainoa ihme se ,että valtio myönsi kyseiselle sotkulle lisää rahaa.

Niin kauan kuin on elämää on toivoa,minä osaan sanoa omakohtaisena kokemuksena että ihmettelen jälkikäteen sitä ,kun syöpä tuhosi tyttäreni elimistöä,niin ihmeellisesti toivoi jotain kuitenkin tapahtuvan,salaa toivoi ihmeen tapahtuvan ja kuitenkin jäimme vaille ihmettä.

No  tottahan se on ,raha on vain rahaa,mutta oikea ihme terveyden suhteen on harvinainen,jos sitten tapahtuu koskaan.Minun mielestäni ihmeellä olisi ollut oiva tilaisuus toteutua silloin,kun tyttäreni maksa oli jo etäpeskkeiden kovettama,aivan kuin siinä kohtaa olisi ollut iso malais limppu.Hän sanoi minulle sairaala sängyllä maatessaan:Nyt voit äiti kokeilla kädellä ylävatsaa,ehkä hänkin toivoi ihmeen tapahtuvan,vaikka emme siitä puhuneet.

Joku uskonlahkolainen on muistaakseni yrittänyt rukoilla ihmeen tapahtumista kuolleista heräämisen puitteissa,rukoillut ja mumissut puoli transsissa,toistanut että nyt tapahtuu ihme ja niin ei kuitenkaan käynyt.

Nykyiset hoitomuodot yrittävät tehdä ihmettä,joskus onnistuen ja joskus ei.

Vähin mitä toivoisi pääministerin lausuvan on se ,että hän jättäisi näissä sukulaisten omistamissa yrityksissä sanomatta että ihme tapahtui,kun hän pystyy junailemaan rahavirtoja kotiinsa päin.Kunnioittaisi oikeaa ihmettä edes sen verran ,että myöntäisi olevan kauppojen suhmurointia nämä hänen ihmeensä,rahan jo osittain sokaisemaa oman eden tavoittelua.Annetaan ihmeille sitten vasta julkisuusarvoa kun se on todellakin tapahtunut todistettavasti.

Totta,onhan minunkin elämässä tapahtunut asioita joita voi sanoa pikkuihmeiksi,vai onko sittenkään,ehkä ne ovatkin olleet sattumaa ja hyvää tuuria.

 Ihmeitä odotellessa...jatkamme harjoituksia.