Tänään,sattuneista syistä olen ollut pakoitettu lepäämään ja katsomaan valveilla ollessa toisella silmällä teeman ohjelmia,taisi olla prisma jossa käsiteltiin näkökykyä ja sitä kuinka ihmisillä on pitemmän päälle tosi rajallinen näkökyky,vähän niinkuin karkean seulan läpi katselisimme.

 Siksi onkin mahdollista että jotkut ihmiset näkevät enemmän kuin toiset ,eivät tarkkanäköisemmin vaan herkemmin.Ohjelmassa oli kyse  spektristä ja lämmöstä mitä väri heijastaa,joten mehiläiset taisivat lukea kukkien värien uv säteilyä,mihin ihmisen silmä ei kykene.

Siitäpä tulikin vähän kuumeen innoittamiin ajatuksiini kimmoke siitä kuinka me ihmisetkin kuoltuamme jätämme energia jäljen jälkeemme,sen voi nähdä vain ne ihmiset,jotka ovat tunteneet kyseisen poismenneen,ne heistäkin paremmin jotka paremmin ovat tunteneet

 Joskus siis pitääkin paikkansa kun joku tuntee jonkun jo poismenneen läheisyyden jossain paikassa,ehkä siellä olikin kaiku menneisyydestä energian muodossa.

Toisilla voi siis ihan tieteellisesti tutkittuna olla "näkökyky" nähdä muihin energgia virtauksiin,kyse ei siis olekaan noituudesta(joita aikoinaan roviolle kiikutettiin kykynsä johdosta),kyse onkin kehittyneemmästä"näkökyvystä.

Taidankin painua takaisin pehkuihin ja tarkistaa tervehdyttyäni olenko asiasta vielä tätä mieltä.