En ole  aiemmin koskaan tehnyt skonsseja ,enkä tainnut tehdä niitä nytkään oikeaoppisesti,mutta saan ne vielä kerran täydellisiksi,jos vain vieraita riittää ,joihin testata niitä.

Kuinka "onnekas" onkaan ihminen jonka ei tarvitse yksinäisyydestä kärsiä,kaikkihan eivät siitä kärsi,vaan ovat onnellisia,kun ei joku alvariinsa oveen koputtele,onhan olemassa vaara että tyhmyys porukassa tiivistyy,riippuen tietenkin siitä onko tyhmähkö vai onko jotain aivan muuta.

Hyvällä porukalla voi saada aikaan hyviä pähkäily tuokioita.

Lähes kaikkihan sen mainitsevat ,kuinka Sipilä n täytyisi hoitaa maan asioita ja ihmetellään miksi juuri hän on meidän pääministerimme ja millaisia hänen neuvonantajansa ovat kun tulos on tämä,mikä se nyt onkaan.Harva miettii,mikä on pitkän välin tavoite hänen antaessaan ohjeita kuinka toimiataan kansakunnan tulevan hyvinvoinnin takaamiseksi.Kuinka mahdillisimman vähin vaurioin tämä korjausliike tehdään,jos vain on korjattavissa enää mikään.

Sanoisin että jospa Sipilä vielä antaisi selkeät ohjeet myös yksinäisyyden torjuntaan ,ei näitä lööppejäkään enää tarvitsisi lukea missä joku ihmetyyppi huijaa naiselta kaikki rahat ,säästöt ja kesämökin,vaivautumatta edes saman kaffepöydän ääreen.

Yksinäisyys,Yksinäisyys ajaa ihmisen lähikapakkaan etsimään lohtua lasin ääreen ja lasi luo taika maailman johon alkaa uskomaan,koska kaikki muutkin yksinäiset ympärillä elävät samaa harhaa.

Jos todistettavasti ihmisellä ei ole muita kavereita kuin "kaljakaverit",silloin voi tuntuia tosi imartelevalta,jos joku tuntematon internetissä alkaa ensin varovaisemmin ja sitten luottamuksen herättyä yhä julkeammin käyttää hyväkseen.

Jos joutuu elämään siinä maailmassa jossa ei kohtaa enää ihmisiä,työn tai harrastuksen parissa,vaihtoehdoksi  yksinäiselle ihmiselle jää ne lähikuppilan iloiset ja vähemmän iloiset kaljaveikot,ei myönnä todeksi käynyttä ansaa ,ei näe olevansa jo vanki,ensin yksinäisyyden vanki,sitten keinotekoisen kaveriporukan saatuaan,myös lähikuppilassa myytävän halvan juoman vanki,koska se on tyhjänpäiväistä jauhamista,niin siihen rakoon voivatkin nettihuijarit iskeä kyntensä.Tähän tulokseen me eilen päädyttiin kun keskustelimme päivän kuumasta nettihuijari puheen aiheesta.

Aiemmin ylitti uutiskynnyksen helposti "ne rassukat miehet"joilta huijari naiset saivat lypsettyä omaisuuden jossain hulabula saarella asuen,tapaamatta kasvotusten kertaakaan,mutta huijari teki hyvää tiliä,niin kauan kuin hyväuskoisia riitti ja..niitähän riittää.

Nyt ei enää siis yksinäiset naisetkaan ole turvassa slipowitsien ansoilta.Avaamalla tietokoneen,jonka käyttöön on käynyt kansalaisopiston päiväkurssin,niin a vot,nyt alkaa yksinäisyys kadota.Kuten ystäväni totesi"jos ei kukaan koskaan ole mitään hyvää sanaa sanonut ja sitten jossain chatti palstalla saakin kuulla olevansa juuri oikeanlainen ja haluttu",ei sen väliä mitä se maksaa,kun saa kerrankin auttaa jotain toista ja tuntea siinä sivussa huikeita tunteita,kokea keinotekoinen rakastuminen.Rakkauttahan kaikki yleensä toivovat elämäänsä,paitsi huijarit,hehän toivovat rahaa.

Siis Sipilään,jospa hän määräisi nyt jonkun hokkuspokkus tempun yksinäisyyden karkotukseen,sellaisen turvallisen,jossa ei huijata eikä hyväksikäytetä toista.

Se ei saa olla siis uskonnollinen tapaaminen,eikä terapia yhteisö,eikä kirjasto(koska siellä täytyy olla hiljaa).

Siinäpä sitten Sipilälle pientä puhdetta.

Minä taidan ystävänpäiväksi vipeltää vielä pari sukkaparia,jos vaikka joku tarvitsisikin :)