heviharput_ennen_kons300ppi.jpg

Kauan tai ainakin hartaasti odotettu Saara Aallon konsertti oli eilen Helsingissä,itse en ollut katsomassa,mutta Iltalehti ja Ilta-Sanomat viihde toimittajineen antoi kyllä aika tylytystä,koska Show oli Saaran näköinen,prinsessa kaikkinen hörselöineen,ja laulaa hyvin,hieman vastapainoa maailman nurjille ja painostaville uutisille,lisääntyneelle ahdistukselle sotien kynnyksellä.

Mutta ei niin saa suomessa tehdä,ei saa tehdä ihmisiä iloiseksi,ei voi tuntea kanssa ylpeyttä  onnistumisesta ,ei saa,ei saa.Eihän Saara aalto saanut aiemminkaan suomalaisia lämpenemään.Sitten jos hän kääntäisi selkänsä suomalaisille niin sitten viihdehaukat haukkuisivat ylpeäksi,ylpistyneeksi,vaikka se olisi vain itsensä suojelemista pahantahtoisilta ihmisiltä.

Pitääkö Saaran pukea harmaa säkkikangas kolttu ja laulaa humyttömästi,eleettömästi korkealta ja kovaa?Olisiko sitten sopivan nöyrä.Kattia kanssa,iloinen ,raikas ja kuoliva käytös,kuin naapurin prinsessa leikeistä tykkäävällä tytöllä konsanaan.

Annetaan ilon tarttua,jos emme voi olla iloisia toisen menestyksestä ja saada siinä silmän ruokaa näille ankeille lavoille,pidetään se ainakin omana tietona.

Saara on parasta pitkään aikaan,mitä suomessa on ollut,

säihky,Saara säihky ja häikäise :)