Jotenkin sitä aina välillä unohtaa itsekin kuinka hyväosainen on ollessaan sairaseläkkeellä ja saaden sellaisen pikkuruisen eläkkeen,vaikka raskasta työrä hoitsuna tein melkein aikuisikäni.Mutta,kun toimeen tulee niin siitäkin saa olla iloinen,vaikkei selkäleikkauksen jälkeen saanutkaan uutta selkää,jota olisi voinut lähteä urhoollisesti runnomaan pienipalkkaisen hoitajan hommissa.

Nythän niin paljon taas paasataan äänestämisestä ja siitä että sitä saamme ,mitä tilasimme,päättäjät ovat meidän valitsemia.Mutta,johan pienemmälläkin järjenjuoksulla lienee itsestään selvää;duunari jos äänestää herroja,niin duunari saa aina sitä leivän kannikkaansa liotella,siitä sitä kuivettunutta koppuraa,joka on aivan kuin kerjäläisen kelkannaru.Äänestämällä omalta tasolta,voi odottaa kokemus asiantuntijuutta päätösten teossa.

Ai katkerako,miksi ihmeessä olisin,jos Arkadian mäellä ei tiedetä että suomessa joutuu elämään 1200 e /kk,niin silloin on valinnoissa mennyt jotain pahasti pieleen.Mutta,en valita totean vaan,ei käy tasan onnen lahjat ja lahjattomuudet.Toinen kerää niin hitsisti mammonaa yli oman tarpeen ja toinen ei saa sen vertaa että säästyisi sossun luukulle menolta.

Jostain ihan kumman syystä ihminen haalii tavaraa,toisltakin ryöstäen,eikä koskaan tule onnelliseksi.

Minut on tavoittanut sellainen "nyt ja tässä on ainutkertainen elämä" valo.Jos minulla olisi enemmän kuin tarvitsisin,luulen että käyttäisin varoja myös hyvän tekemiseen vähempi osaiselle.

Tv:ssätuli joskus sellainen ohjelma kuin pomo piilossa ja sitten lopussa tää pomo vielä yllätti jonkun velkaisen työtekijän maksamalla hänen velkansa pois.

Ei se   pahitteeksi olisi meikäläisellekään,jos tämä mun "pomo" sieltä jostain piilosta tulisi ja kuittaisi velat anteeksi,olisi jotenkin helpompaa arjen penniä jakaa määräosiin leipää.Mutta,ei minun pomoni niin tee.Ei oleenää pomoa,on vain kipeä selkä.

Keskustelimme tuossa kuinka paha ei saa palkkaansa ja hyvä kuolee nälkään.Tämä maailman meno,jotenkin se täytyisi saattaa oikeille raiteille,että lapsenlapsemme tohtivat tehdä tutkimusmatkoja maailmaan.Että heidän unelmansa ja lapsenuskonsa säilyisi.Näin toivon ja hartaasti toivonkin,kaikki pitäisi jakaa,kaikki joka edesauttaa elämää tasapainoon.Meidän perintömme ei repisi sukulais suhteita tavaran muodossa hajalle ,vaan perintömme olisi hyvä elämä.

Sisäisen oivaltamisen kautt,a elämän ainutkertaisuuden tunnistamalla voi kummuta tahtotila,joka ei vaadi kieppumaan oravanpyörässä ,ei hamstraamaan tulevan varalle tai muuten vaan,tässä hetkessä kaikki on hyvin.Siis hyvään yöhön on hyvä nukahtaa.