Minä olen pitänyt itseäni kutakuinkin joustavana ihmisenä, en tietenkään taivu täyteen hölmöyteen, mutta nyt alan kallistua salaliitto teorian puoleen koskien maikkarin antia. Ensin kun joka uutisissa ja otsikossa paasataan siitä kuinka ei saisi olla enää tyttöjä tai poikia,vaan henkilöitä jotka eivät ole vielä päättäneet ovatko he urospuolisia vai naaraspuolisia. Ennen vanhaabn kätilö jo määritti sukupuolen syntymän jälkeen katsottuuan mitä siellä jalkojen välissä oli. Oikeesti,kun kissan meille otin ,otin nimenomaan Poikakissan ja Nessa oli Tyttökissa,koska kissathan eivät kai voi vartuttuaan valita ovat uroksia vai naaraita.Tämä rupattelu ei liity mitenkään trans sukupuolisuuteen ,päin vastoin ihailen Jazz persoonaa,kuinka hän näyttä sen avoimesti dokkarissaan mitä on syntyä pojan vartaloon kun tietää olevansa sisäisti tyttö,se on asia erikseen.

Minun  mielstäni elämästä yritetään tehdä hankalaa ja laatia lakeja,jotka eivät aja enää asiaansa tyyliin:"rosvot kiinni ja kiven sisään",on lähdetty suunnattomalle pilkun viilaamis linjalle.

Ai,mitenkäkö maikkari tähän kuuluu , no siten tietenkin kun toisarvoisilla uutisilla muokataan ihmisiä ajattelemaan  ettei he ehkä ole edes ihmisiä lopulta,eikä kenellekään kerrota enää "kukista ja mehiläisistä".Kaikki mielleyhtymiä tuottava karsitaan pois,kuten esim. Tytön tyllerö ja Pojan pallero,siinä ne somat vauva henkilöt köllöttelivat toinen toisella käsivarrella ja toinen toisella tämän selkärankaisen,kädellisen henkilön kaksos vauvat.

Miten sitten käy vessamerkintöjen? Tuleeko toiselle ovelle kamelin varpaan kuva ja toiselle porkkana,koska eihän saa vihjata mitään mikä katsottaisiin seksuaaliseksi vihjailuksi,vai onko kaikille laitettava kestokatetrit ja pissapussi taskuun,niin ei tarvitse ainakaan pähkäillä vessan ovella mihin menee.

Jaa ai eikö ole maikkarin syy, ainakin maikkari ajaa meitä illan telkkari tuokiolla katsomaan täyttä kaakatusta täynnä olevia muka" viihde "ohjelmia. Kuka tahansa osaa hekotella kuin herkkukurkku,ei siihen vaadita todellakaan mitään koulutusta, tarpeeksi tyhmä vitsin tapainen kerrotaan ja päälle nauraa käkätetään ja se oli sitten siinä se.Illan komediaalinen anti.

Onhan se tikusta tehtävä asiaa meikäläisenkin,mutta kun pikkasen pännii tämä:joku suuttuu aina jostakin joten muutetaan sen nimeä.

Minä ainakin haluan olla nainen,haluan ostaa ja pukeutua naisellisiin vaatteisiin ja käyttää heijastinta joka on perhosen mallinen,sateensuojaa joka on koristeellinen.Meinasin ihan unohtaa tämän heijastin jupakan. Joku autoilija oli tosi nyreissään kun ihmiset käyttävvät erilaisia heijastimia,se vaikeuttaa hänen kykyään keskittyä autolla ajamiseen,kun ihmisten heijastimet ovat erilaisia,siispä ratkaisu kaikkeen olisi :Annetaan valtion laskuun jokaiselle henkilölle ja epähenkilölle uniformu,vihertävä väritykseltään ja yksinkertainen malliltaan,siinä sitten takin hihassa jokaisella samanlainen huomiota herättämätön heijastin nauha.kaikki laitetaan kello 18 katsomaan jotain  n.s. kokkisotaa ja 18:03 harjoituksen tuloksena kaikki nauravat samaan aikaan. Tai naiset ainakin,hehän tässä aina ovat pahennusta herättämässä näyttäytymällä turuilla ja toreilla mekkosissaan.

Jotain tämmöistä näin joulupukkia odotellessa on mieleen virinnyt,paitsi voiko jolupukki olla enää joulupukki,jouluhan on Kristuksemme syntymäjuhla ja saattaa loukata jotain toisen uskonnon edustajaa joka haluaa että karsitaan kaikki kristillisyyteen viittaava pois, jotta saavat omat epäjumalansa asettaa jalustalle kadunkulmaan. juu ja pukiksi on perinteisesti sanottu miestä,siis miestä joka useamman hameenhelman alla seikkailee.

No jospa jatkaisin lauantai päivääni käväsemällä kaupassa,jonne laitan naisten malliston kengät jalkaan :)