199698_392246330861782_1385670115_n-1.jpPSR B1509-58 (Image Credit: NASA/CXC/SAO/P.Slane, et al)     Minusta tämä näyttää Lucia neidolta....

Aika kuluu juuri siihen tahtiin kuin kello tiksuttaa tik-tak-tik-tak,olen matkustanut läheiseni luokse ,hänen sairasvuoteensa äärelle,pieniä apuja antamaan ja katsomaan että kaikki on olosuhteisiin nähden hyvin.Ja voi olla omassa kodissa.

En toki yksin vastaa kaikesta,en suinkaan,puolisonsa on läsnä ja kotisairaalan tehostettu kotihoito vastaa varsinaisesti kaikesta lääkinnällisestä,jakavat dosetin viikoksi kerrallaan ja soittelevat ja kysyvät kuinka koko popula täällä pärjää.

Hänen kanssaan siinä alkuun juttelimmekin,mutta sairaus vaatii osaansa ja ottaa sen vaikkei suotaisi.Sairaus joka on kuin itsekeskeinen ahmatti,täysin ilman pohjaa.

Aurinko nousee siitä huolimatta joka aamu,lumet sulavat suhisten,yön jäljiltä hangella näkyy tuulen tekemää aallokkoa,lumi lainehtii.

Kieltämättä kyllä,tunnen oman pienuuteni ja kaiken tekemäni ihan piskuisen pisteen kokoiseksi,aika raksuttaa,viisarit tiksuttavat......