botox.jpg

Inspiraatio

Ajatellaanpas inspiraation lähdettä yleensä.

Ihmistä inspiroi monenlaiset asiat , taiteilija saa sielunsa siveltimeen vauhtia ja kaarrosta kaikesta mahdollisesta , sen mukaan mille tasolle hänen sielunsa on virittynyt.

Muusa lauluntekijälle on arvossa arvaamattomassa , silloin kun synkronointi pelaa hyvin.

Ei tarvita paljon tai vähän , vaan oikea määrä kauneutta , rumuutta , erikoisuutta , tavallisuutta. Jonkun toisen tavallinen elämä , näyttää meistä sota tantereelta.

Kyllä ihminen haluaa , ...olla kaunein omien kauneus ihanteidensa mukaan, joka ihannemittari voi realistisesti katsottuna olla ihan rikki.

Luin juuri tässä Iltalehteä , sen viihdesivun lööppinä luki : " näin kaunista  on paranneltu...." tai jotain sinne päin.En ollut koskaan noteerannut hänen tärkeyttään tai muutenkaan tiennyt hänen olevan sairas.

Paranneltu , eikö parannusta kaipaa sairaat , jos ei paranekaan kokonaan, niin että elämästä tulisi siedettävää edes , joskus kauneusihanteet ovat hyvin kaukaisia ja elämä itsessään riittää kauneudeksi.

Piirsin kirjoituksen innoittamana parantelemattoman syöpä potilaan kuvan , tikkien jäjet kertovat kuvassa oman tarinansa:

Siinä missä henkilö ei ole sytostaatti kalju ja  laitataa otsaansa Botoxia , on syöpä potilaallani todelliset huolten ja kivun  uurtamat vaot ,peruukki on kuuma pitää ja toinen kulma on kohonnut avoleikkauksen arven takia, soliskuopassa on poistettuna isohko imusolmuke , kauniille ja minäkuvaansa etsivälle ei riitä luonnon antamat rinnat , piirrokseni naiselta poistettiin molemmat rinnat , melkein niin että vain kuopat jäi jäljelle. Kainalon hikirauhasetkaan tuskin toimivat enää . Jotkut tosi itsestään lumoutuneet laitattavat botoxia häpyhuuliinsakin  muka " kauneussyistä " , miellyttääkseen mahdollista kumppaniaan paremmin , sellaista jolla täytyy olla joku botox/silicon fetissi  , eihän todellakaan enää ole kyse mistään luonnollisuudesta tai edes yleis normaaliudesta . Minun tuttuni joutuu myöskin käyttämään Botoxia alapäässä , mutta syynä on  sairauden aiheuttama incontinenssi.

Missä hemmetin vaiheessa ja mikä menee vikaan jos alkavat kauniit ja terveet kuvitella olevansa parantelua vailla ? Kuka tönäisee heidät väärään jonoon , eräs tuttavani kertoi joskus että hänen tuttavansa , ihan varakas nainen , menee siihen jonoon Sörnäisessä , missä jonotetaan ruokaa ja vaatteita , oli kuulemma tehnyt hyviä merkkivaate löytöjä siellä väärässä jonossa.Eikä hän ajatellut vievänsä vaatetta köyhän päältä tai leipää nälkaisen köyhän suusta.

Kuka heille kertoo heidän tarvitsevan sitä ? Minun potilaani sai kuulla siliconi rinnan mahdollisuudesta syöpälääkäriltään , Botoxista hoitavalta lääkäriltään.

Mikä saa ihmisen ajautumaan väkipakolla ottamaan itselleen sen paikan jonossa , missä niitä irtorintoja jaetaan , minkä pisteytyksen mukaan , verrattuna molemmat rinnat menettäneeseen syöpäsairas kanssa sisareensa. Kuinka he edes ilkeävät julistaa turhaa uutistaan maailmalle?Kas kun eivät teko jalkoja sentään haali itselleen.

Tottakai tämä mietiskelyni on yliampuvaa , jotkut vaan ovat henkisesti niin kypsymättömiä , että on vähän vaikeaa sulattaa pakon edessä lukemalla lööppejä bussi pysäkillä, mihis siinä silmänsä laittaa , kun ei oraviakaan tänä kesänä enää puissa ole hyppinyt.

Jätän taas Iltalehti viihde lööpit lukaisematta vähäksi aikaa , koska minä niin pahoitin mieleni tuosta turhuudesta.