Ufot.jpgKuva/photo by Eero J Laamanen

Ihan vain pieni päivitys.Saako neiti olla neiti X?  Vai henkilö X

Jonotimme pankissa 1 t 45 min, sen jälkeen kun ensin olimme jonottaneet jonotus numeron.

Kerroimme siellä olemassa olon todistamisen vaikeuden , ilman pankki tunnuksia.

Ja jess....kaavakkeiden allekirjoittamisen jälkeen sieltä annettiin elektrooninen tunnus laite . Paperilla numerot tulevat jälki junassa kotiin.

Todellakin , nyt on siis opeteltavana ektroonisen tunnusluku laitteen käyttö ,kun tähän asti melkein pärjäsi soittamalla lanka puhelimestaan ja ilmoittamalla että "Neiti SESEjaSE täällä...päivää", ja neiti etuliite on ollut kunnia asia, ei mikään rouvatiesmonenkokerran tai eronnut, tai karannut.Neiti ja piste.

Todellisuus on monimutkaisempi kuin olisi voinut kuvittellaakaan. vaikka 10 v sitten, jolloin tuttavani Neiti Sesesejase , pystyi hoitamaan itse asiointinsa.

Nythän täytyy tarkistaa jostain tasa arvolautakunnalta , ettei vaan joku loukkaannu leimaavan Neiti sanan käytöstä , koska saakohan enää sanoakaan edes , mies. tai nais sanaa..Sakkoa ja nuhteita jos osoittaa kumpaa sukupuolta henkilö on.Kyllä on vaikeeta.

Naisen tunnisti näkemättäkin joskus helmojen heilahduksesta ja korkojen kopseesta, nyt ei tiedä kuka nurkan takaa kääntyy kopsutellen korkojaan.