Tarkkaija%20eero%20impression.jpgimpression.fi Valokuvaaja Eero J. Laamanen

Minähän olen jo jonkun aikaa, kun uutiset käyvät negatiivisemmaksi päivä toisensa jälkeen, nin tehnyt uutislakon.

Se on minulle sopivaa, itsesuojelua. Tuntuu että äidin sisin menee rikki minullakin.idin%20rikki.jpg

Jostain syystä olin holtiton eilen, vaikka olinkin jo kiinnittänyt huomiota puolikorvalla ikäviin pedofiili viittauksiin jossain kirkon nuorisotyön parissa.

Varsinkin kun seksuaalinen väkivalta kohdistuu lapsiin, saa minussa aikaan reaktion, joka ei ole rauhanomainen. Minua alkaa itkettämään ,potkittamaan ja oksettamaan.

Ensin tulen äkäiseksi tottakai tekijälle, sitten vanhemmille , jotka eivät suojelleet lasta, sitten koko kirkkokunta kokee flegmaattisuudestaan sadattelun ja sitten tulee asianajaja joka yrittää mustan puhua valkeaksi raiskaajan kohdalla.

Järjestelmällinen ja rauhassa toteutteu hyväksikäyttö ja rahallinen hyöty kuvaamalla sikamaisuuksiaan ja levittämässä sitä yhtä sairaille tyypeille netissä.

Takana oli juuri eilen loppuun katsottu Delhi Crime, joka perustui tosi tapahtumaan ja kuinka vielä pari vuotta sitten intiassa pyrittiin peittämään ja salassa pitämään näitä joukko raiskauksia aikuisiin ja lapsiin kohdituen.

Politiikka oli se joka halusi hyötyä sillä tavalla että salataan törkeyksiä Intiassa..

Niin heillä. Mie melkein oksensin siinäkin,mutta päätin katsoa loppuun....itkin kyllä.Itkin voimattomuuttani tuollaista kohtaan.

Eilen sitten luin sen uutisen tämän huumevyyhdin oikeudenkäynnistä, tämä samainen lapsia raiskaava ja raakaa väkivaltaa heihin käyttävä ja välittäjänä toimiva tyyppi on saanut rauhassa visioitaan toteuttaa, koska vanhemmat luottivat häneen. Koko  rottaparvi ( anteeksi rotalle,kun käytän hänen nimeään) pedofiilejä sitten sai olla kerta toisensa perään nauttimassa ja toteuttamassa omia paska fantasioitaan.Nuorin lapsista oli 6 v.

pedot.jpg Uskon kyllä että tekijöitä on enemmänkin näissä "naapurinpoika" hemmoissa. Kiltin näköisiä mutta raivometsäsika vaarallisia yhteiskunnalle.

Kuka suojelee meitä tässä maassa. Kuka estää , ettei tällainen törkeys ole jo meneillään jonkun turvallisen lapsityöhön soluttautuneen dillen takahuoneessa?

Olen äiti ja koen äitinä tämän vahvasti: Ainakin minussa tällainen aiheuttaa raivoa, raivoa siitä että koko maamme turvallisuus on järkkynyt. Olivatpa tekijät suomessa syntyneitä tai ulkomaalais taustaisija, tuomioiden pitää olla pitkiä, ei päähän silityksiä eikä paapomista.

Vaikka en alvariinsa ajattelekaan ikäviä asioita, onhan paljon kaunista elämässä, mutta jos joku systeemi suojelisi meitä tuon kaltaisilta kauheuksilta.Ei vain minua joka mummona jo oon, vaan yleensä antaisvat lapsille mahdollisuuden tulevaisuuteen, ilman että lapsi on jo rikottu sisäisesti , joko  kajottuna ruumiiseen tai sisäiseen ajatusmaailmaan, joka sitten pääsee kehittymään täysin vika raiteille.

Lapsille täytyy antaa täysi mahdollisuus varttumiseen puhtaasti, ilman fundamentalistista aivoapesua, ilman hyväksikäyttöä.