olen%C3%A4in.jpg

Oikeasti , kaikki maksaa ja mikään ei ole ilmaista.

Minun , lähinnä harrastaja luonteienen työntekoni (koska teen enää puolet virallisesta työmäärästä) vaatii sekin oman veronsa.

Tämän puitteissa pääsinkin kokeiolemaan idän , ah niin parjauspuheiden peitossa olevaa ( kunnon ryötteissä olevaa) päivystys pkl:aa , oikeasti, selkään sattui niin ettei kärsinyt välillä hengittääkään ja pelotti ja pelotti enemmän , kun tiesin mihin ambulanssi minut vie.

En ole käynyt kyseissä päivystyksessä aiemmin , olen vain kuullut huhupuheita kuinka kauheaa siellä on käydä.

Nooh, minulla oli selkeä vika ja heillä oli selkeä vaste siihen.

Ainoa minkä koin siellä negatiiviseksi oli sinne meno , jossa jouduin tovin odottamaan prizi paikkaa päivysyshuoneessa. Sänky oli jäänyt puhtaaksi petaamatta , kun edellinen potilas oli siitä poistunut, ties minne.

Ambulanssi miehet pyysivät laittamaan sängyn kondikseen, että pääsevät minut siihen pyöräyttämään ja jatkamaan matkaansa , paikalle saapui ihan väsynyt laitoshuoltaja jonka tukka oli hieman pystyssä sieltä täältä, joka ensimmäiseksi törmäsi sängyn takana olevaan esineeseen ja huudahduksena sen sitten meillekin kertoi, mistä oli kyse :  " pkle , täysi kusipullo täällä ja nyt se kaatui" , seurasin ihan hiljaa tilannetta kun keltainen neste levisi lattialle, ensin hän aikoi peittää sen kronarilla "riittäköön kun kronarin siihen heitän " sanojensa mukaan ja minä kädet puuskassa jäin tuojottamaan häntä ja ajattelin että mitkä pöpöt siinäkin pullossa mahtaa olla ja jäävät minun hengitettäväkseni sängyn viereen, ehkä sitten hän tajusi itsekin kuinka epähygieenistä olisi jättää lattia pesemättä ja vinksis , vonksis hän taikoi mopin ja pesi lattian, taisi jopa huuhtoakin sen uudella mopilla.

Loppu hyvin kaikki hyvin, ilman tuota pikku episodia , olisijkin kyseinen laitos saanut minulta 10 p , mutta kahden vaiheilla oleva laitoshuolto sai minut epäilemään heidän hygieniaansa ja koska se kyseinen puteli oli lopun yötä siinä vessan nurkassa.

Voin siis jatkossa olla vakaasti sitä mieltä ja suositukseni ovat, kun on sellkeä vika siihen sain selkeää hoitoa,sairaanhoitajat ja lääkärit yöllä ja aamulla , olivat asiallisia ja ystävällisiä, en ollut mennyt sinne paapottavaksi vaan hakemaan hitonmoiseen kiopuun helpotusta.

Minulle jäi sellainen tunne että kun selkeästi kysytään ja siihen asiallisesti , sen kummemmin tarinaa värittämättä vastataan, niin kaik meni hyvin.En odottanut erityis huomiota enkä silittelyjä tai paijaamisia. Ja fyssarikin vielä aamulla kävi antamassa ohjeet kotiin ja aamupuuro vielä matkaa vahvistamaan. Tästä on hyvä odotella , milloin selkä taas antaa luvan kävellä ilman sauvoja tai lääkettä yleensäkään.

Kiitos Idän päivysty ihme :)