Olen seurannut mielenkiinnolla vaaleissa ehdokkaana olevien puolueiden haastatteluja vai mikä piinapenkki se nyt onkaan telkkarissa.Minun näkökulmastani, kun en edelleenkään ole asiantuntija , ponnahtaa haastateltavien/tentattavien erityispiirre jolla he esiintyvät.Joku on kylmänrauhallisesti ylimielisen oloinen , vaikka ei esim. varallisuutensa puolesta varmaankaan ymmärrä höykäsen pölähdysta eläkeläisen arjesta, kun eläkkeen määrä on 700 e/kk.

Toinen on juuri sellainen , " kyllä tämä täytyy ehdottomasti ottaa huomioon/ kautta hoitaa" , vaikkei tiedä mistä ne rahat repisi.

Blaa, blaa, blaa...sitten tulee kaikkien tuntema ja asiallinen mies, joka posket punoittaen, ääntä korottamatta lyö faktat pöytää.Neuvoo ihmisiä pidättäytymään tosiasioissa ja rajojakin voisi hieman enemmän rakentaa.Se mitä seuraavaksi kerron myyrän työstä hänen ajamaansa asiaa kohtaan hymyilytti minua vallan.

Kävin tuossa joku aika sitten kampaajalla, otin sellaisen offerillan tarjous paketin.Siellähän minä olin 15 min ennen aikaani , antaen hänen nolata itseni, kun hän kovaan ääneen kaikotti, tämä kampaaja siis: " kyllä se on kumma kun nämä alennus/tarjous asiakkaat tulevat aina liian aikaisin tänne odottelemaan" ,asiakas joka siellä oli, katsoi minuun peilin kautta ja katse kertoi" niin kerta,mitäs köyheliinit tänne liian aikaisin tulevat".Osaan pitää puoleni ja sanoin meneväni oven ulkopuolelle odottamaan.Ei tarvinnut mennä.

Samainen kampaaja oli pistetty puheripuli pistoksella ja juttuahan riitti,exästä nyxään ja kaikki muu siinä välillä. Joskus minä ainakin haluaisin nauttia kampaajalla olosta ja kampaaja saisi olla silloin hiljaa.

No, se miksi hän oli kuin lentoon lähdössä , johtui hänen ja hänen kampaaja kaverinsa ideasta hommata miehet, eikä ihan mitkä tahansa miehet , vaan nuoremmat,komeat maahanmuuttaja miehet. Agenttina heillä toimi suomen kielen kurssilla opettava joku tuttu nainen, tämä sitten yhytti heidät kahteen nuorempaan mieheen ja siitä se pälpätystä riitti.Että kaikenlaista kauppaa sielläkin käydään.

Hän oli ihan haltioissaan koska , ikä oli vain numeroita (vanhemman naisen korvia hivelee kuulla tuo) ,  ja nainen oli kaunein miehen tapaamista naisista. Kel onni on , hän onnen näyttäköön.

 

Tänään koitti minun ennakkoäänestys päivä.