20141102_153928.jpg

Vierailulla poimittua...pikkasenkos minua pelotti ja taisin sen sanoakin ääneen,  notta....huihuihui, sittä hän sai vettä myllyyn ja lisäsi . "meilän heltingittä toltat pulee " ja katsoi sivusilmällä minkalaisen vaikutuksen tämä tekee tähän mummoon :)Uhhuh,tekihän se  :)

Voi että meillä oli hauskaa , pojanpoikani kun  oli mini lomalla n." pali tuntia" mummolassa.

Kuinka se koko touhu ihan niikuin elvyttää mummon ajatusmaailmaan ja olemustakin, voi että me naurettiin...

Ihana lapsenlapsi  kyseli, kun leivoimme mutamuffinsia soveltaen." Mummo onko tinulla kova ikävä minua"? Mummo: n"o kyllä minä ajattelen sinua kun en näe , jotta onpa se kiva sitten nähdä, joo kyllä se on semmonen ikävä." Lapsi : "Onko tinulla nyt ikävä minua?" Mummo:" Ei kun sinä olet siinä lähellä". Lapsi: hymyili niin somasti ja tuli liki ja sanoi : "Mummo nyt halataan ... ja mehän halattiin ja paljon ja monasti, ihan kuin varastoonkin :)

Tämä kissahan muuten herättää suuria kysymyksiä pienen lapsen mielessä,mutta tulimme samaan tulokseen, että jos Herrasmies iässä olevaa kissaa ei härnää, se ei pure, vaikka näyttäisi hampaan , ja meidän Helsingissä herrasmies kissa ossaa asetella hännän kitarakotelon mutkien mukaan :)