Tänään pisti silmääni uutinen varsijousi kuolemista, niissä erittäin manipuloiva ukko oli saanut muutaman naisen mukaansa joukko itsemurhaan jonka jälkeen he voisivat olla syntymättä enää maan pälle ja jatkaa uudessa ajassa ja ulottuvuudessa toimiaan. No,mitäpä tuohon voisi sanoa muuta kuin että , herranjestas, miksei sitä omaa asuinsijaansa voisi kehittää, lähtemättä höntyämään ympäri ämpäri maapalloa ja vielä avaruuttakin. Miksei nähdä hyviä mahdollisuuksia kauniilla maapallollamme?

 

Vai, onko se niin pois pilattu se mahdollisuus aivoissa että  itsekin voi tehdä toimivaa muutosta, vaikka kaivon kaivaisi lapiolla,  ninn näkisi että kaivojhan siitä tulee kun tarpeeksi kauan kaivaa, mutta siinäkään ei pysy kannettu vesi,  vann vesisuoni täytyy löytyä kaivon pahjalta.

On niin tympeää kun suljetaan silmät ja sitten annetaan toisten ohjailla elämää tyyliin, "millainen norsu on mielestäsi, kun kokelet  sitä näkemättä, eikä sinulla ole ennakkoluuloa sen ulkonäön suhteen? " Yksi taisi vastata jotta naru, koska oli tarttunut hännästä kiinni, toinen sanoi että paloletku, koska kärsää kokeili jne.

Johtajat ovat tarpeen, mutta myös heidän koulutukseen täytyy saada lisää voimaa, muuten johtajasta tulee harhaanjohtajia ja diktaattoria, joka käyttää läpinäkymättömässä bunkkerissaan valtaa väärin ja haalii siihen heikkoja , manipuloitavia seuraajia ja syöksevät tuhoon toisia. Johtajan pää täytyisi  myös olla läpinäkyvä, näin sitten ajoissa huomattaisi koska hän aikoo alkaa käyttämään valtaa väärin, se pitäisi olla oikeastaan vaatimuksena , kun johtajaa haetaan,läpinäkyvä pääoppa ja täydellinen lupaus , ettei hän koskaan ala käyttämään johtajuuttaan oman tai sukulaisten , tai kavereitten hyväksi.

Uskonnolliset lahkot ja isommatkin maailman uskonnot menestyvät paljolti sillä että kansa on köyhä ja kouluttamaton ja sivistystä vailla, heitä on helppo komentaa, kun ei mistään mitään tiedä. Toivottavasti suomessa ei koskaan karsita niin paljon koulutuksesta että olisimme lopulta mölyävä ja vellova lauma , ilman viisautta.