karhukainen.jpg

Aina , tai ainakin usein ihmiset ajattelevat "mitäköhän muut minusta ajattelevat".Mitä heikompi itsetunto, sanotaan , sitä suuremmassa merkityksessä on muiden mielipiteet minusta. Tai jonkin asian suhteesta suomen talvisotaan, joku joskus leikkisästi kirjoitti , että suomalaiset tekevät tutkimuksia ...suhteessa talvisotaan .Albiino norsut ja suomen talvisota johdantona maastossa erottaumiseen ,tai maastoon sulautumiseen. Kuun asento ja suomen talvisota, kuun karhukainen ja suomen jne...

Mutta kenen idea oli laittaa karhukainen kuuhun , toki ymmärrän että kestävyytensä ja muuntautumiskykynsä vuoksi se on täysin vertaansa vailla, mutta se ei esimerkiksi osaa virkata ihania peittoja , siis sehän vaikuttaisi olevan pitkästymis kuoleman partaalla siellä , tai sitten sen mikä lie dna tekee niin hurjasti kokeellisia muuntautumisia, ettei siinä jää muuhun aikaa.

Mutta...karhukainen meidän edustajana kuussa, entä jos ufoukkelit luulevat että kaikki maan päällä oleva elollinen on karhukaisen näköinen.Maailman meikkiteollisuus kokisi konkurssin.

Ja niminen, Karhukainen tässä päiviä, Karhukainen tässä öitä .Karhukainen tässä Vip laina palvelusta, haluamme tehdä  kunnon karhunpalveluksen teille ja lainata rahaa 20 000 euroa,  korko luokalla 60.

Emmehän tiedä minkalaisen yhdyskunnan se tekeekään sinne ja seuraavan kerran kun kuu alus poikkeaa kuun pysäkillä , ne valtaavat aluksen ja ajelevat maahan ja valtaavat vielä koko maapallon, kostoksi siitä että heidät laitettiin pimeään ja kylmään ja virikkeettömään (virkkuukoukuttomaan) kuuhun. Eihän siellä ole edes vanhuksille järjestettyä päiväkerhoa.

En ole karhukainen.