Olemme nyt saaneet ihan henkilökohtaisesti olla tämän joustavan palvelusetelin piirissä , kun hemkilö joutui kiireellisenä toimenpiteeseen ja hammas tilanne täytyy sitä ennen selvittää ortopantomografialla , ja ehtiä hoitaa pois jos jotain olisi siellä leikkauksen tai toimenpiteen tiellkä.

A vot, kaikki selvisi menemällä paikan päälle Myllypuron terveysaseman hammashoitolaan. Tarvitsi vain esittää asia erikoisairaanhoidon kiireellisyys luokituksineen.

Virkailija laittoi kolmen kuukauden jonotukseen....anteeksi... jos saisimme palvelusetelin kun toimenpide on jo loppu kuusta.  No sehän käy kuulemma, palvelusetelin saamiseen menee kaksi viikkoa.Palvelusetelinkin saisi vasta liian myöhään.

Oikeasti ...Kiireellisyys luokka ei merkinnyt vastaanotossa mitään, koska k.o. henkilö ei ymmmärtänyt höykösen pöläystä,  kunhan omia valkoisia hampaitaan välkäytteli.

Eräs taxi kuski kyllä kertoi, kun oli joutunut vaihtamaan aikaa, nin hän sai uuden ajan seuraavalle päivälle, vaikka ei ollut kiiretttä.

Miten tämä voi olla näin männikössä ?

Tämä systeemi, vaikka olemme veroja maksaneet monta kymmentä vuotta, niin siitä huolimatta ohitse tämmöisissä ajan varauksissa ajavat sellaiset, joilla ei välttämättä sitä nopeaa kiireellisyys luokitusta ole tai ei muutenkaan ole ehtinyt maksaa hammashoitojaan veroja maksamalla.

Ehkä kaikki ei ole vielä menetettyä, tarkoitus on Hus puolella päästää minimi käynneillä ja tehdä mahdolliset verisuonien laajennukset samalla kertaa.

Soitin siis palveluseteli neuvojalle, hän neuvoi soittamaan   päivystävään numeroon aamulla  klo 7 ja pyytämään sen palvelusetelin sähköpostiin samalle päivälle, koska se on kuulemma mahdollista. siis onko hidastelu ajan/setelin antamisessa vallan käyttöä' vai tietämättömyyttä ?

Taidan taas pikkihiljaa sulkea silmäni ja korvani maailmalta  .Ei jaksa aina kaikesta vaatia, invapaikatkin busseissa/metroissa menevät nuorille miehille ja naisille, vaikka se sentin/pari korkeampi penkki  rajoitus merkkeineen olisi se josta on helpompi kipeällä selällä ja jalalla nousta.

Ehkä pitääkin lopettaa taistelu oikeuksistaan , koska siitä kukaan mitään välitä.