10 pistettä triangelin hoito henkilöstölle, asiallista ja nopeaa tointaa, ilman asiakkaan syyllistämistä ,niinkuin joskus on saanut jotkut kokea.

Sattuihan sopivaan aikaan tukilakko maanantaina buseilla kulkeville, en oikeasti tarkoita että aika oli sopiva , mutta noin Murphyn lakia ajatellen, noin se menee. 

Minä jouduin menemään sunnuntai aamun päivystykseen kipeän polveni voksi, turvonnut sääri ja kuumotus puhuivat tukoksen puolesta ja olin jo lissääntyvässä määrin siitä kärsinyt muutaman päivän. Sunnuntaina ei kuitenkaan ollut ultraääni laitteen käyttäjä lääkäriä töissä, joten minun piti palata sinne manantai aamuna klo 8:15 , julkisilla pääsi keskustassa liikkumaan (ratikka ja metro), mutta itä oli ihan poterossa, ei täällä meidän perukoilla yhtään bussia liikkunut, koska odotin pysäkillä toisen henkilön kanssa, hän kauemmin kuin minä., hän tiesi kertoa ettei ole mennyt busseja. Hän oli juuri tilannut taksin, vapaana ei juuri ollut yhtään, oikea kultakaivos taxeille tuo eilinen päivä. Sitten ennen taxin tuloa siihen pysähtyi auto ja kysyi jos tarvitsee lähimmälle metroasemalle kyydin ,niin siinä pääsee. Minä sullouduin suoran polveni ja kainalosauvan kanssa kyytiin ja olin pienen hetken suotastaan onnellinen, kipu polvessa kyllä häiritsi sitä onnea.

Kaiken kaikkiaan  pääsin vaivattomasti lopulta sinne triangeliin missä kuvaus tapahtui ja pojan vapaapäivästä johtuen sankaripari tuli pelastamaan mummon itäisen kirkon kupeelta.Pojan poika silitti polvea ja sanoi voi mummon jalkaa, se silitys ajoi ohi särkylääkkeenkin vaikutuksen.

Toki kannatan työtaistelua, jota posti nyt käy, en olisi lähtenyt liikenteeseen ilman pakottavaa syytä ja koska minulle ei kuulu työmatka etu taxia, sain seikkailun makua päivään.Toivottavasti se vauhdittaa sopimuksen tekoa.

Nyt on työni tehty, muutenkin olisi ollut perjantaina viimeinen työpäivä ennen täydellista eläköitymista, pienihän se hoitajan eläke on, mutta tunnen ihmisiä joilla on vielä pienempi eläke  ja hekin ovat tehneet töitä vielä matalammalla palkalla kuin meikämummo.

Sitä vappusatasta odotellessa, tai edes vitosta, näin maanantai ja lakko seikkailu on paketissa ja ...jalkakin on melkein paketissa.