lokit.jpg Lokit pullasorsien paloja poimimassa.

Pienet kooltaan,vähäiset iältään,ovatkin suuria sydämeltään ja isoja ymmrrykseltään.

Tässä viime kerralla kun PojanPoikani oli mummelilla leikkimässä, näytin hänelle torkkuhuopaa, jota olen tädilleen virkkaamassa peitto.jpg

ja kysyin Pojalta, haluaisiko hän Mummon virkkaavan hänellekin torkkupeiton. Aivan sen melkein kuuli , kuinka hän puntaroi asiaa ja rattaat raksuttivat: !" ei tarvitse, en ota torkkuja". Kun hänellä ei päivä torkut ole enää pakollisia vaan vapaavalintaisia, niin pareehan se on olla provosoimatta ketään torkkupeitolla :)

Hyvin oivallettu, muutenkin hän joka tavaran tarpeellisuuden puntaroi , tarvitsenko vai en, jos riittää katselu oikeus, nin silloin sitä ei hommata koti nurkkiin.

Voi että mä rakastan tuota poikaa, hän onon sydämeni valtias.Minä saaan tuntea olevani aivan spesiaalia :)Mutta,kenties mummo on myös jotenkin hieman mystinen, koska edelliskerralla hän vakavoitui tämän kauan kestäneen pieru kysymyksen äärelle ja kysyi   " Mummo,    pääseekö sinultakin joskus pieru  " hehee.

Hänen pieni kuuttikin sai jäädä mummolaam, koska kuulemma" rakastaa aivan mummoloita". Olen siis seulan läpäissyt, mitä mummolalta vaaditaan, ollakseen tarpeeksi korkeatasoinen paikka kuutinkin hoitoon :)

Jos kaikki ihmiset puntaroisivat ensin tarvitseeko vai ei ostaa jotain, tai jos saisi ilmaiseksikin, niin puntaroisi; "tarvitsenko " ja jos ei nin jättää ostamatta /ottamatta sen tavaran.

Silloin aiemmin, kunnes Pojasta tuli järkevä, hänellä oli reppu selässä kun tuli kyläilemään, siellä oli yhtä jos toistakin rekvisiittää vierailua varten, sinne myös mahtui paljon ottaa kotiinkin. Nyt riittää paitansa rintatasku,siinä kulkee pieni kettu , aivan taskukettu.

Mielikuvitusta lennättämällä saa ihmeitä aikaan , kun sitä höystetään huumorilla. Aivan varsin kysyin häneltä haluaaako hän leikkiä Legolla, myöntävän vastauksen saatuani nostin hänen eteensä yhden valkoisen,neljän pisteen leegon.Kyllä hän sanoi ...yksi... mutta sitten se muuttui hetkessä avaruus kiikariksi jolla näki ulkoavaruuteen. Niin sitä pitää, ei sitä pyöritelty  lähikiikarina kellarin nurkalla.

Näin joulua odotellessa,vaikkei se sen kummepi olekaan, nyt kun ei meiläkään ostella turhia, vaikka onkin vähän tylsää olla järkevä koko ajan :)