kissa%20ja%20sen%20h%C3%A4nt%C3%A4.jpgIstutaas nyt alas ja mietitään .....

En nyt ihan tältä istumalta muista, onko meillä Pokko nimistä kylää, jossa olisi toimiva posti, mutta jos olisi, niin tavara lasti joka postin kautta kulkee, köllöttelisi heidän hyllyssään, mitä oli ehditty lajitella. Viimeinen uutinen sovittelusta minkä jaksoin katsoa oli valtakunnan sovittelijan lausuma. " En kommentoi asiaa" , vaikka siellä sitä varten oli toimittajakin haastattelemassa, taisi kolmannella, en kommentoi asiaa, toimittajakin alkoi näyttää ihan pitkästyneeltä. Ei voi haastatella ollenkaan jos etukäteen tietäisi ettei asiasta kommentoida tietoa antamalla, onhan se meidän katsojienkin ajan haaskausta , mainostaa että sieltä saadaan viime kuulumiset, laajeneeko lakko, vai loppuuko. Laajetessaan esim. Hsl kuljettajien tukilakkoon, se koskettaisi aina vaan enemmän meitä, jotka siitä edelleen pienestä kuukausi tulosta  ostetaan HSL kuukausikortti ja sitten emme voisi sitöä edes käyttää, ei kaikilla ole työsuhde etuna taksi etua. Senkin ajan olisin voinut aktiivisesti virkata peittoa, joka on tekeillään.

Arto Nyberg haastatteli suomalaista nais liftaajaa, joka ehti myös yuseasti mainita haastattelussa, kun häneltä tämä Arto N kysyi, onko turvallista liftata maailman turilla , naisen , yksin. Vastaus oli ettei mitään vaaran paikkoja ole ollut, ei kuulemma ole vaaraa, kun on "eurooppalainen Valkoinen nainen" liftaamassa. Tuota kyllä epäilen, miksi hän luulee että kukaan liftaaja on turvassa, eihän siellä Turkin suurlähetystössäkään ollut turvassa muuan toimittaja, hän kyllä pääsi sieltä pois, mutta kilon palasina. Tällä liftaajalla oli kokemus muslimi maassa liftaamisesta omien sanojensa mukaan, " ei hätää , sain kyydin sattumoisin moskeijan pihasta" , Wat? Ehkä hän osaa tekeytyä kummonkin näkymättömksi jollakin tapaa, ettei tule triistetyksi ja raiskatuksi liftaillessaan. Jos nyt jokukaan lansimainen  nuori nainen tuosta otaa oppia ja lähtee yksin liftaamaan mihin tahansa, niin vastuu holtittomasta valinnasta siirtyköön....Arto Nybergille, kun antoi ohjelmassaan haastattelun kautta ymmärtää että eurooppalainen Valkoinen nainen olisi eritoten turvassa tien päällä. Ja miksi sitä korostettiin Valkoisuudella, jäimme kyllä ihmettelemään haastattelun pointtia.

Ja sekin  ärsytti myös, koska samaan aikaan on tämä miljardi luokan pyramiidi huijaus selvittelyssä. Jos olisin liittynyt huijattujen joukkoon, kyll'ä tekisin rikosilkmoituksen maajohtajaa kohtaan, koska hänhän se täällä suomessa sitä rahaa keräsi ja sai , hyväuskoisilta köyhyyteen kyllästyneiltä ihmisiltä.Nauroi haastattelussankin makeasti, koska on ollut Omega kolmostakin huijaamassa ihmisille, se on helppoa ja tuottoisaa. Eikö vain liene seassa tonnin eläkkeellä kitkuttavia ihmisiä jotka ovat lainanneet 200 päästäkseen osille isoista rahoista...Siinäpä oli kolme harmitusta.

Ei niin harmittavaa, vaikka tämän hetken maailman kuva on harmittava kauttaaltaan ja jopa uhkaavakin, niin iloisiakin asioita tapahtuu, kun kulkee paikallis bussilla , jossa kuljettaja puhuu puhelimeensa alvariinsa, niin ettei huomaa jättää matkustajia pysäkeillä pois. Eihän sille voi lopulta muuta kuin nauraa, on se sen verran sattuman kauppaa sekin, hahhahhaa. Ei  Orpokaan ymmärrä mitä seikkailua me tavalliset tallaajat teemme, hänen matkansa on varmaan tylsiä taxilla, paikasta a pisteeseen b siirtymista, terkkuja vaan, siirtykää kansan pariin, niin tiedätte  mitä ruohonjuuri tasolla tapahtuu. Minä aloitan vuoden alusta uuden peiton virkkaamisen, virkkaan sitä bussi matloilla, koska jos pysähdyksiä ei ole, se sujuu paremmin, jonkin vaikea kuvion virkkaaminen :)

Minulle ja muille bussista matkantekonsa tehneille, jaksetaan kävellä sitten jos bussi ei kulje. Se on hyötyliikuntaa. Kaikesta löytyy kuulemma se hyvä puolikin.