kulta%20aika.jpg

 

Astrologini Seppo Tanhua ( ei oikeasti mikään minun ikioma, mutta onpa kuitenkin) , kertoi postauksessaan tästä Kulta-Ajan alusta ja tulosta ja jo olevasta  ajasta, jolloin meidän, jos niin haluamme uskoa , energia kehomme puhdistuu uuttaa korkeampaa värähtely tason aikakautta varten. Hmm, siihen kuuluu nämä kolotukset ja notkahdukset terveyden suhteen,kai siihen liittyy myös kaikenlainen rikkinäinen maailma joka jatkaa pirstoutumistaan lujaa vauhtia.

Mutta, näin on aina ollut ja näin tulee olemaan , liskot ja sisiliskot  elävät ja kuolevat, uutta muotoutuu tilalle ja loppujen lopuksi ihminen unohtaa kaiken, mistä olisi pitänyt ottaa oppia.

Ihan vaan sen vuoksi välillä on hyvä antaa muistuttaa itseäni  siitä, kunka nopeasti aika rientääkään.

Tänään on vielä hyvä aika istuttaa puu.

Ei surra eilistä, eikä huomista, tämä päivä on se jossa voi nauttia pikku ja isoistakin ihanuuksista. Kuten...päivä lapsen lapsen kanssa, ties mitä siellä tänään opinkaan :)

En malta olla kuitenkaan mainitsematta tätä Rinteen takaa ajoa , kompastuiko hän kuitenkin lopulta siihen lillukan varsi ilmiöön.Lusikan täytyy  pysyä omalla keitto lautasella, eikä sillä saa viereiseen lautaseen sohia. On suuri vaikeus vastustaa astua areenalle, kertoa olevansa oikeassa ja olihan hän, mutta ottaa se kunnia siitä myös heti, sitä on vaikea vastustaa, pysyä lestissään ja antaa asianosaisten hoitaa sovittelut mallilleen.

Ehkä ei ollut nyt silleen ihan suorasti hänen kulta-aikansa, mutta jos kaikki vaikuttavat yhdessä niiden parhaaksi jne.pienet vastoinkäymiset eivät aatetta kaada.

Oi, on se politikka jännää, meilläkin on ollut kissa etu nenässä seuraamassa, milloin kukakin lausuntoaan Rinteestä kertoo, uskaltamatta sanoa kuitenkaan yhtään mitään" "En nyt voi, en saa, en tahdo kommentoida tätä asiaa vielä, no comments." Miau.

Palaanpa vielä tähän kulta aikaan, ania varhain aamusta jatkoin jo tuossa virkkaamista Sacred Place by Helen S, puolessa välissä suurinpiirtein ihan ajankuluksi ja omaksi ilokseni teen .Niin kauan kuin näen tehdä silleen ettei silmät rasitu ylikaiken.segret%20place%20muokattu.jpgVirkatessa ajatus saa juosta melko vapaana, siinä sitten nousi mieleen Saara Aalto ja hänen huima menestyksensä, laitoinpa  kuulokkeet ja  Bad Romancehan siellä oli vauhdittamassa Saara Aallon kulta ajan tietä ja matkaa.Häneenkään suomessa ei uskottu, mutta niin vaan kansainväisesti lähti upea tähti,lentoon.

Joulua viritellessä.....