Kyllä suomi on hieno maa asua.

Kyllä täällä on varmasti mahtava sosiaaliturva.

Ja...posti, joka jaksaa vain kulkea puuhakkaan punaposkisena...vai johtuuko punakas puuhakas ilme ennenminkin siitä  että yrittää näyttää , kuin jotain tekisi, siinäkin tulee seinä vastaan , tai sittenn on osa dementia iskenyt  joihinkin. Tai se kuuuisa Levyn kappale tauti, jollon ne oikeat levyt puolikkaat silloin tällöin lokahtavat paikoilleen, antaen hetkellisen muistin takaisin. Tiedä häntä. Jotenkin toissa päiväinen postin tuoma kirje, jonka postinkantaja loksautti postiluukustamme lattialle saakka.

Tähän kohtaan kuuluisi tihenevän jännityksen kuvaava musiikki ja sitten hiljaisuus. ..otin toisen kirjeen käteeni, ei ollut meidän taloudessa asuville, joskus lie ollut, ei enää. Hänelle osoitettuja kirjeitä olen roudannut postilaatikkoon merkinnän lisäämällä, osoite tuntematon.

Toinen  kirje oli osoitettu minulle, päällä oli ollut entinen naapurirapun osoite, mutta olinhan minä sen korjannut, tehnyt osoittenmuutokset jo aika päiviä sitten,Sivu huomautus: Antti Rinteen saamat postit tulivat mieleen, kun hän sanoi ettei ehkä  ollut täysin hyvin informoitu Postin sotkujen kanssa.

SE  kirjeen sisältö sai minut repeämään nauruun, a: minua kutsuttiin siinä hyväksi  postin työntekijäksi, camoon..enhän ole ollut aikoihin enää heillä töissä. Mutta se manteli puurossa,:Postilla itsellään oli väärä osoite minulle osoitetussa kirjeessä, se osoite ei ollut siihen kopperon koneeseen  päivittynyt, sitää mokaa  ei lieventänyt kosiskeleva lähestyminen. Lähettäjänä on joku uus pomon kaltainen titteliltään , mutta kai se hänen avustajansa möhli. Heidän pitäisi astua vuodelle 2000 ja muuttua läpinäkyväksi.