Tuon Silmätautien kuntoutus poliklinikan käynnin jälkeen ei ole huvittanut kirjoittaa paljon, mutta toisaalta niin kauan kuin voi kirjaimia suurentaa , voi vielä kirjoittaakin.

Sai kyllä jo naurun remahduksen ilmoille, kun eilen hallitus hilliyn hallitusti rauhoitteli kansaa ja sanoi ettei ole syytä paniikkiin  eikä hamstraukseen.

Kuunteleeko kansa hallistusta, ehkä kuuntelee, mutta toimiiko niin kuin sanotaan, ehkä ei.

On helpompi alkaa panikoitumaan Iltalehden toimittajan kirjoitellessa, että käykääs nyt hyvät ihmiset ainakin papuja ja näkkäriä kaappiinne khhden viikon, mieluiten kuukauden tarve hankkimassa ja apteekista resepti lääkkeitä etukäteen, tietämättä vissiin että apteekkiin on urha mennä etukäteen, kyllä Kela sen sääntelee milloin niitä lääkkeitää apteekista saa käydä.

Syy olisi toimittajan mielestä ettei sitten kipeänä tarvitse apteekkiin lhteä. Ei ainakaan koronassa sinne voi lähteä, jos se on jo todettu, karanteenin vuoksi pysytän kotosalla.Jotenkin heppoista  tietojen ja faktojen pohjalta tuollainen yllytys. Kyllä minä nyt Sanna Marinia mieluummin kuuntelen ja hänen ohjeitaan noudatan.

Kiitos Sanna Marin järjen käytöstä ja sen käyttämiseen kannustamisesta.