artfreak_tusse_150ppi_nimet.jpg

Rakastan ohjelmia remppa vai muutto ja remonttipari , remonttiipari on siis ykkösenä. Kuinka suurelta vaivalta säästyykään, kun ei itse tarvitse rempata ja toivotavasti ei menä.

Tämä remonttipari , siinähän remontin tekee Reiskamies ja vaimo stailaa kodin , kun on ensin suunnitellut pohjat uusiksi. Ja hyvää ja kaunista tulee , kun taas rempaa tai muutto ohjemassa kaava toistaa itseän : väliseinät pois ja värejä niukasti käyttäen tulee  avaraa ja vaaleaa.

Joskus elämässäkin joutuu pohtimaan muuttaako tapojaan vai remontoiko niitä lopputuloksen parantaiseksi.

Uskon että oikeastaan silloin tällöin on hyvä matkan varrella tarkistaa suuntia kompassilla. Onhan sitä voinut sokeutua jo toistamilleen tavoille , jotka eivät nyt välttämättä olekaan kenellekään hyväksi.

Itseään ei ole aina helpoin katsoa peilistä rehellisesti ja myöntää, että tarvitsee vanhan hylkäämistä , saadakseen tilalle uutta ja laadukkaampaa, mitä voi itse tehdä että asiat olisivat tasapainoisemmin. Kuitenkaan liikaa ponnistamista välttäen. Asiat hyvin ollessaan lutviutuvat ja soljuvat . Asioilla on tapaa järjestyä, kun annetaan mahdollisuus järjestymiselle.