Edwin-pappa.jpgVaarini soitti mm tuollaisia urkuja korvakuulolta, kuten myös äitini samoja urkuja ja korvakuulolta , perittyään ne.

Eikä yli 70 v ihmiset halua olla kotona 24 t vrk, vai mitä ? Onhan se vaikeaa hieman nuoremmallekin, nähdä ukkokulta  ja kissa koko ajan ja he ovat jo aika ennalta arvattavia, kuten minäkin käytökseltään.

Siskon kanssa kun aina löydettiin sitä huumorin kukkasta paikasta jos toisestakin ja sitten naurut sai, ei se ole ihme ettei huumorin vuoleminen kaikilta onnistu, eikä tietty sovikaan joka tilanteeseen, mutta nähdä tilanteessa, jos ei huumoria nin jotain hyvää.

Esim. se että kotona ollen voi välttää hengityskoneeseen joutumisen ja pahempaa kyseessä ollen keuhkojen arpeutumista ja koko kehon happivajausta sen mahdollisien lopun iän.  Siinä askel lyhenee kun lihakset eivät saa happea ja kipu kaivertaa niissä.

Kantsii kai olla kotosalla muutama viikko, eikä hakea tartuntaa tästä tuntemattoman vaikeasta viiruksesta.

Ymmärrän kyllä hieman myös sen käytöksen, ettei haluakaan jäädä paikoilleen,peläten varjoista astuvaa harmaana ja mustana hälyvää hahmoa, lähtemisessä  sentään on makua siitä, että haluaa elää ja kokea vielä elämää.  Eri onn joku sellainen sairaus , jonka ennuste on jämpti, tietää melkein viikolleen viikatemiehen tulon, silloin haluaa elää mahdollisimman normaalisti ja nauttia elämästä loppuun asti, silloin on vaan useimmin kyse ei tarttuvasta, henkilökohtaisesta sairaudesta, jota ei yskäisemällä ulos saa.

Saadaanhan me tilattua kaupasta niitä tarvikkeita kotiin, se on 1+, saadaan apteekistakin tilata kotiin lääkkeitä, se on 2+, maksaa kympin verran kuljetuksesta, saadaanhan me tilata nettikaupoista vaikka vallan mitä toimitettuna etukäteen maksettuna ja oven taakse 3+++++++.

Saadaan soitettua Messenger puhelua rakkaille ja läheisille ja muulle jos son tarpeen, kyllä minua ainakin suunattomasti ilahduttaa nähdä lapsen  lapsen naurua ja hyppelya ruudunkin kautta, säästyyhän siinä tarjoilun vaivalta. Voi juoda kupposen kahvia yksin.

Ja ne kaljoittelijatkin voi oman kaljarinkinsä messengeriin rakentaa, jos ei tule toimeen ilman juopottelun jorinoita :) Messengerin voi napsaista kiinni jos ei jaksa katsella semmosta sössötystä :)

On siis joka lähtöön helpotusta, ei meidän tarvitse olla pimeässä kellarissa karussa sentään.

Kyllä mä taidan perheen yllättää lettu kahveilla ja mansikkahillolla, mikäli sitä jäi minun yöllisen valvonnan jälkeen....selkä vähän restailee, kun olen ajan kuluksi siivoillut kaiken nurkkia vaatehuoneessakin....