k%C3%A4sipesu%2021.3.2020.jpg

Tutkimus: Kissan kielen ihmerakenne selvittää takun kuin takun

 

"Kissan suusta löytyi älykampa, kuvailee tutkimusta johtanut bioinsinööri David Hu."

En saanut nyt millään tässä vuodatuksessa kissan kuvaa pystyasentoon, tallennuksessa se kyllä on oikein, mutta täällä se ei välillä vaan onnistu, ämpärikin jäi kyljelleen eilen.

Joka tapauksessa, luin juuri mielnkiintoisen jutun kissan kielestä, se on semmonen härveli jotta, oikea ihmeiden ihme.

Ja kissahan kyllä huolehtii puhtaudesta, eikä sitä tarvitse muistuttaa sen tarpeellisuudesta, niinkuin meitä ihmisiä, vaikka meitä muistutetaan, emme muista.

Minä olen kissani kanssa ollut tässä vapaaehtoisessa "kotikaranteenissa"Ei meillä ole oveen koputtelijoita ollut, ilmoitimme jo hyvissä ajoin ,heti epidemian alettua, ettei vieraita oteta vastaan, emmekä tule itsekään kenellekään.

Tänään vaikka saikin herätä ja ottaa uudelleen kohtaamiseen aamuhalauksen muodossa, kun siihen kahvikupin ja halauksen väliin ehti heittäytyä erimielisyyden peikko. Joskus minusta tuntuu kun kerron  faktoja ja varsinkin tästä karaoke baariin pakkautumisesta kännissä, katson sen olevan suurta ymmärryksen ppuutetta, jopa tyhmyyttä ja välinpitämättömyyttä, vaikka tartunnat ovat uudella maalla juuri perjantainakin kohdalta valmiiksi turhan suuret. Tai kun otan kantaa jostain vahvasta hajuaineen käytöstä bussissa, josa oikeasti voi aiheutua allergisille ja astmaatikoille vakaviakin oireita, kun sellainen hajupommi istuu liki viereen, eikä se ole naurun asia, alkaa vetämään astmapiippua tukkeutuvaan hengitykseen. Jotain rajaa, hajusteet voi lisätä bussimatkan jälkeenkin, kaikki eivät koskaan karaistu niihin , vaikka lievää siedätyshoitoa saisikin väkisin.

Niin palaan uusintahalukseen, parrakas puoliskoni antoi minun jotenkin ymmärtää että ymmärrystä pitää tyhmyydellejkin ja ajattelemattomuudelle antaa,  ei ainakaan silloin tarvitse antaa jos on jo monta viikkoa itse sisätiloissa kökkinyt ja Sanna Marinkin sanoi että luotetaan ja käytetään sitä järkeä.

Minä täällä kun olen, on helppoa noudattaa nyt ohjeita, en halua tukehtua tehohoidossa vielä.Ja tämä on jopa itsekästäkin sanoa näin, mutta pehmennän itsekkyyttäni lisäämällä, etten halua muidenkaan siihen, ainakaan minun tartuttamana ajautua. Tämäön jälkeen, kunhan pääsee taas  ruokakauppaan käymään, olen ,jos en viisaampi nin vahvempi kyllä sanonnan mukaan," se mikä ei tapa, se vahvistaa", sainhan mä jo jotain esimakua infulenssasta  ottamani rokotteen jälkeen.

Joten pidän suurennuslasin läppärini äärellä, viivottimeni valmiina että voin pilkkua viilata ja edes vähän kyynisemmäksi muuttuvaa huumoria takataskussa, nyt on aikaa pojanpojan sanoilla vertailla jättipieruja.