mp%C3%A4ri.jpgMullom hieno ämpäri siivouskaapissa, vaikkei olekaan kuin 1, eikä suinkaan uusi ja siivousta varten. Ja pyydän anteeksi mahdollsia lisääntyviä kirjoitus virheitä vaikka tarkastan tekstin ja korjaan sitä kirjoitettuani sen, siitä huolimatta keskeisen näkökentän vaurio joskus onnistuu ja kylläkin enenevässä määrin piilottamaan minulta lukemastani sen virhe kohdan .

 

Amerikka on siitäkin mielenkiintoinen maa, että siellä tehdään korvausvaatimuksia huikeilla summilla jostain liian kuumasta omena piirakasta, jonka kahvila myy ,eikä varoita asiakasta polttamasta suutaan. 

Ameriikassa on varoitus tekstejä varmaankin kaikesta...." älä laita hernettä nenään,koska se siellä  herne kosteutta saadessaan paisuu ja aiheuttaa tukalan olon , sekä on vaikea saada sitä pois"

Reilu vuosi sitten,2019 Kiinan Sisä Mongoliassa  pääsi puhkeamaan keuhko ruttoa, koska ihmiset söivät luontais lääkkeenä käyettäviä raakoja murmelin munuaisia.ääkö siis kaiken kylkeen alittaa kielto lappu : " Älä syö tätä raakaa murmelia, siitä voi saada keuhko ruton".

Älä lähde hamstraamaan ämpäriäkään , koska voit saada tämän nyt  leviävän korona viiruksen, ja taitaa niitä ämpäreitä joillakin olla yli oman tarpeen, mutta niistäkin pitänee tehdä kielto julkisesti, ettei saa myydä nyt tartuntatauti epidemian aikana  ämpärikansalle niitä.

Ihminenhän käy kauppaa ja pyrkii hyötymmään tässäkin tilanteessa.

Käsidesit loppuneet joka puolella isommissa pulloissa , mutta joku oli kehdannut kaupitella apteekkiin 20ml: n käsidesi pulloja liki kuuden euon kpl hintaan. Kyllä se ahneus ja sydämen sivistymättömyys sieltä nousevat esille, kun tilanne eskaloituu tämänkin epidenmian myötä.

Vielä palaan tähän  suositukseen liikkua mahdollisimman vähän ympäriämpäri ja siitä kuinka 3 mummoa oli ulkomailla päättäneet tämän ulkonaliikkumis kiellon tai suosituksen mikäseonkaan siellä, nin muuttaa yhteen asumaan , tilanteen laukaisijana heillä on varattuna viinia kotiin.Mutta jos nyt vaikka kolmekin kuukautta neljän seinän sisällä viinia latkii, aika lailla luulisin erimielisyyden jossain vaiheessa nostavan maton reunan alta päätään, ahtaan paikan kammo ja tikkuviini,siinä se ystävyys punnitaan.

Onhan se joillekin sellainen voimain näytös , kun uhmataan tyyliin: "minä en ainakaan..." mutta siinä uhittelussa useinkin kuultaa semmoinen huomion hakuisuus ja tyhmyyskin.Onhan se joillekin sellainen voimain näytös , kun uhmataan tyyliin: "minä en ainakaan..." mutta siinä uhittelussa useinkin kuultaa semmoinen huomion hakuisuus ja tyhmyyskin.

Mutta jos nyt vaikka kolmekin kuukautta neljän seinän sisällä viinia latkii, aika lailla luulisin riidan jossain vaiheessa tulevan, ahtaan paikan kammo ja tikkuviini. siinä se ystävyys punnitaan.

Ei minun tuntemissa ihmisissä ole kyllä ketään sellaista, perhettäni lukuunottamatta, kanssa haluasin karanteeniin, neljän seinän ympäröimänä. Ja viinin juontihan nostaa tunnetusti tunteita pintaa, kelle nyt minkäkinlaisia, itkua, salaisuuksien jakoa....jne.

Jotkut Ihmiset pitkästyvät paikoillaan oloon ja alkavat netin kautta kiusaamaan muita, chateissa, muuttuvat nettikiusaajiksi, kun ei kouluun pääse koulukiusaamaan, eikä työpaikalle terrorisoimaan. Asoista ei voi juoruta kunnolla, kun pitää olla välimatkaa, tai ei kohdata ollenkaan.

Onneksi meidän ihana naishallitus pysyy asialinjoilla, maltillisesti ja varmasti Sanna Marin hoitaa tehtäväänsä, järjestelmällinen nainen, niin paras pääministeri kuin olla vain osaa.

Tässä tapauksessa, kun odotamme käntyävän korona piikin laskuun, voimme vain odottaa , minäkin  vain kotonani, metsässä kyllä kai saa käydö köävelemässä, ellei nyt kaikki ryntää sinne, raikas ulkoilma ja aurinko tuntuvat niin hyviltä.Kunnes siitepölyt ja katupölyt alkavat nousta kunnolla ilmaan.

Kestetäänhän, kestetään kotona, kestetään koettelemus, onhan niitä ollut ennenkin, ruttoja ja niihin suhtautuminen on ollut tietämättömyyden vuoksi alkeellista, olosuhteet ovat olleeet alkeellisia. Kuunnellaan meitä viisaampia ja pidetään niitä turvavälejä, kuten veljeni eilen sanoi, pakko mennä kauppaan, mutta hän ottaa 1,8 m:n teleskooppi kepin mukaan ja pitää sillä turvavliä,  sallin itselleni tämän kevennyksen tähän.