HERTSIKATTI_purrmaker_1.jpgHERTSIKATTI_purrmaker_2.jpg

Ajankohtaisen asian ympärillä voi nousta nupuillaan olevat lieveilmiöt yhtä suuriksi kuin itse asiakin.

Nyt on opastettu mummokuntaa: Älkää avatko ovea tuntemattomille ja vahvan suosituksen mukaan myös tuttavat voivat psyä min. puoltoista metrisen käsivarren mitan päässä. Ihminen on semmonen joskus, ei ota ymmärtääkseen kuultua puhetta. Karanteenissa oloa pidetään osittain liioteltuna ja sitä uhmataan ymmärtämättömyyden vuoksi.  Vaikka todisteet pandemian vakavuudesta mitataan kuolleisuus lukuina ja vajaa toimisilla keuhkoilla.

Toisaalta sitten ihminen on myös semmonen, semmonen kuten vaikka näkisikin ei usko todeksi. 

Ameriikat ovat siinä kunnostautuneet hyvin, esimerkkinä voi pitää tätä koulukuntaa joka väittää maapallon olevan  maapannukakku ja sitten ne tyypit jotka poistavat niin luulevilta verettömällä toimenpiteellä " ufomiesten" asettamia jonkun sortin härveleitä kehostaan, tottakai se härveli ei muutu näkyväksi sittenkään kun sen on tämä ihme puoskari mukamas poistanut. Mutta "potilas" voi hyvin, tottakai, koska eihän siellä mitään mitattavissa olevaa ollutkaan, ei päässä eikä hännässä. Silloin kun minä olin pieni , kuulin mummoni käyttävän sanaa Luulosairas, siinä joku luuli oolevansa sairas, vaikkei ollutkaan.

Minä olin ajatellut  että ottaisin yhteyttä omalääkäriin ja kysyisin jos saisin sen koronan vasta-aine kokeen.

Mutta, sitten toinen näistä karvaisista kavereistani vetosi minun peri suomalaiseen syyllisyyden tuntoon, mitä kokisin jälkikäteen jos taudin aiheuttajan sieltä labra matkalta kotiin kuljettaisin. Lause alkoi....." jos et nyt kumminkaan menisi, tuot vielä viiruksen ja tartutat sen minuun".... kun en heti reagoinut jatkona tuli " ja lemmikki kissaamme..."  tahallani sitten vasta muka havahduin....ei kissaa saa kipeäksi tehdä.....ei. 

Karanteenissa on kiva kakun leipomis taidot ottaa taas käyttöön.