Hyvä niin, koskien kangas maskeja     https://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/sosiaali-ja-terveysministerio-ja-thl-eivat-ohjeista-kangasmaskien-kaytosta-julkisilla-paikoilla-liikuttaessa. Nyt ei auta naapurinkaan murjaista murhaavaa katsetta kun hymyillen ilman maskia roskikselle kävelen, kai hymyillä saa veilä ?

Toinen ja myös tosi vakava asia on edelleen lehtipuhallinten käyttö taajamissa, kaupungin katujen vieressä.

Itse olen joutunut henki pihisten ja naukuen päivystys polilla makaamaan pari kertaa, kun osuin kävelemään työmatkalla katua, jonka vieressä olevaa puistoa puhaltimilla siistittiin.3 miestä ja kolme puhallinta, nostattaen oikein kunnon roska patsaat ilmaan, ennenkuin osa laskeutui nurmikolle takaisin, maailman tyhmintä hommaa, antaisi mieluummin maatua tai pörhöttelisivät niitä lehyiharavilla, porukkaahan on pilvin pimein työttömänä, kuulemma.

Tottakai se nostaa kaiken mahdollsen ilmaan, kuivan pölyn ja kuivuneet eritteet, sopiva tuuli ja täyskymmpi, keuhkot ovat täynnä tuntemattomia allergeeneja ja taudin aiheuttajia, sekin kyseinen puisto on narkomaanien neulanvaihto pisteen äärellä ja useinkin oli kaikenlaista eritettä kävely polulla, ne sitten lennätetään uusiin suihin. Hui. Ne pitäisi imuroida isoihin pusseihin, silloin vähemmän pölyää. Mitäpä sitä muuta.

Kamalasti haluaisi jo mennä kauppaan ostamaan vaikka saippuaa, mutta jos se onkin se laitimmainen kerta, jolloin altistuisin vartti tunniksi taudin aiheuttajan lähelle, riski on liian suuri. Koska nuorempiinkin ja terveempiin olen kuullut tarttuneen työ käynnillä. Siis, eteen päin, sanoi mummo kevät helteessä Korona kantapäillään.

Virkkaus ja leipominen on nyt in.Edelleen.