Että tuota, jos haluaa aloittaa semmoisen ärsyyntyneen turhautmisen tunteen iltapäivän, kannattaa se aloittaa hallituksen kyselytunnilla. Ihailen Sanna Marinia pääministterin ominaisuuksistaan, niin hillitty ja hallittu ja äiti ihminenkin vielä. Ei ole koppava, ei.

Mutta, kun sitten kuunteli esim.joittenkin kansanedustaja immeisten kysymyksiä/syytöksiä , niin ei voi melkein samalla päivällä kuvitella heidän olevan, ei ainakaan samalla asialla, niin paljon takaperin  he näitä  häkäkiviä kaivelivat ja yrittivät löylyttää ja horjuttaa hallitusta.: " joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään" , olisi mummoni sanonut. Tässä ei tarkoiteta vanhoja ihmisiä, sanonnassa tarkoitetaan menneitä virheitä ja niiden muistelua.

 Sitten kun siinä pääsi jo hieman hiiltymään ja myötä häpeämään sitä sivistyneisyyden silauksen puutetta, tai mitä se nyt on, kun antaa kaunistelematta sammakkoiden juosta suusta. 

Odottelin tässä lanka pakettiani verkkokaupasta juurikin loppui valkoinen lanka ja tilasin lisää ja olin todella iloinen että paketti tulee lähi lokerikkoon, sinne voi noin vaan kävellä hakemaan sitä. Ei kaikki ole niin yksinkertaista, ensin he perivät nopean toimituksen lisän 3,20.  Ilmoitin sitten asiakas chatissa että ei paketti ole tullut, että on niinku aiheeton se nopean toimituksen lisä, niin asiakaspalevelija hätäpäissään keksikin, ettei se oikeastaan olekaan nopean toimituksen lisä, vaan sillä maksulla saan valita postin lokerikon mihin haluan paketin toimitettavan, muuten se menee lähimpään vapaana olevaan lokerikkoon. joo, postilta tuli viesti että se olisi nyt siellä lähimmässä vapaassa paikassa, eikä suinkaa maantieteellisesti minua lähimpänä olevassa. Katsotaan mitä verkkokaupan asiakaspalvelija huomenna keksii selitykseksi, mihin se minun3,20 euroa on ohjattu .

 Iltapäivän tv tuokion pelastus oli leppoisa oppositio kyselytunnilla, eräs kansanedustaja oli todella niin lutunen, silmälasit pukevat häntä hienosti ja taisin jostain lukea hänen kärsineen uniapneasta, jos uutinen piti paikkansa ja kun sen saa hoitoon, kyllä ihmisen äksyys katoaa, hyvä uniklinikka ja kansanedustajan mahdollinen "snorkkeli".

Kissani on muutamana yönä herättänyt minut turhan varhain, toissa yönä kolmelta, se oli kai vahinko, koska kun takaisin tulin sänkyyn, oli hiän vieny minun paikkani. Keitin siis aamukahvit 3.15.  Eilen klo 6 oli nälkä ja  tänä aamuna herätti tyhjentämään vessaansa, piteli tassulla nenästä ja nipisteli mua hereille.

Joka kerta lopulta ottaa minun paikkani sängyssä. Yritetäänkö minua höynäyttää, vai joko olen ihan höynäytetty.

Kissan ajatuksen juoksua on kyllä aika helppo lukea, vaikka se tekeytyykin salaperäiseksi.