s%C3%A4%C3%A4pallo.jpgSää pannukakku

Nykyään on vaikea näköjään ennustaa huomista säätä, varmempaa on kertoa illalla, mimmonen sää on päivällä ollut.

Minä teen sellaisena sivutyönä virkkaamalla omaa aurinko mandalaani, olen toki idean saanut ravelrysta

Aurinko on edelleen aurinko, ollut jo  4,603E9 vuotta ja menee

800 000 km tunnissa kiertäen massiivista mustaa aukkoa joka on linnunratamme keskipisteessä , ja me siinä mukana kuljemme, ei ole ihme että joillakin huimaa ja laskut menevät sekaisin.

Sään ennustaminen alkaa olla mun virkkaus menetelmällä kohta varmempaa:: 

1  : aurinko on edelleen pyöreä ja sisältää kaikki värit kertoo Tieteen Kuvalalehti,

2: taivas on sininen ja valkoinen, se pitää myös edelleen paikkansa kuten Jukka Kuoppamäki sen laulellen kertoi aikoja sitten ja pikkuveljeni saman lauloi sohvan takkaa noin 6 vuotiaana( tähänkin liittyy tarina) .

3 : auringon koronan lämpötila on  vain 5500 astetta, ytimessähän se onkin jo 15 miljoonaa astetta. 

4 : Aurinko elelee vielä 500 miljardia vuotta,meistä tiedän että elinikämme on n. max 100 v, mutta yleensä jo siitä kolmasosa ajassa olemme ehtineet oman osuutemme maapallon luonnon varoista hävittää.

Mitä me olemme saaneet aikaan maapallolla jo nyt ihmisiän pienessä ajassa.

Olemme sössineet kaiken.

Luonto on suuressa pulassa ja sen hiennhieno säätöinen kokonaisuus on pahasti järkkynyt. Jos Luoja kysyi planeetoilta aikojen alussa, kuka haluaa ihmisen sitten joskus koe mielessä pintaansa tallaamaan, niin , maapallo varmaan hävisi pitkän tikun vedossa ja sai koko revohkan , kuin kivireen vetääkseen.

Näyttäisi olevan suuntana enenevässä vauhdissa ihmisellä tuhota koko systeemi jonkavarassa me elämme, ilman meitä maapallo voisi hyvin, mutta meidän kanssamme tulee vaan kulotettua metsää.

Liika kansoitus on jo totta ja vaikka hämähäkeillä on todella tärkeä osa ekologisen tasapainon ylläpitämisessä, niin niitäkin vaan tapamme, taitavat olla jopa tärkeämpiä kuin me.

Tänä tieto osuus oli fakta tietoa ja lähteenä oli siis Tieteen Kuvalehti.Fiktio taas ajatuksen lentoa.

Vaikka opposito johtaja höykyttää Marinin hallitusta, siitä huolimatta  maapallon tila jatkuu huonona, oma koronamme viiruksen muodossa on saatu hyvin hallintaan. Ei Orpo horjuta Marinin kannattajia, miten muka äijäkööri, vanhassa liitossa lionneet, olisivat osanneet asiat hoitaa, ilman saunassa juopottelua?

Jatkan sääpallon virkkaamista, lisään siihen värejä sen mukaan kuin luonto kertoo, kassotaan nyt mikä siitäkin tulee.