taivainen_sumussa.jpg Sitten yhtäkkiä onkin jokin tilanne päällä.....kuin usvasta siihen hypänneenä.

Koko matkani varrella olen ajatellut ihmisistä joilla on ennalta tietämisen lahja, että mitä ihmeen apua tai hyötyä siitä on , tietäjälle tai sille kenestä saa etiöisiä.

Ei Tarot kortitkaan osaa auttaa, vaikka miten tarkasti näyttävätkin olevaa ja tulevaa.

Ei se helpota kumpaakaan. Voisi luulla että jos saa vihiä etukäteen jostain, unessa tai unen rajamailla, niin asian sattuessa olisi sitten cool, ei se pidä paikkaansa.

Minä näin Enkeliesikoisestani unta toissa yönä, hän istui siinä penkissä ja hänellä oli polkkatukka ja juuri mantelin muotoiset kasvot  ja niin rauhallinen ilme, ikäänkuin asia ei hetkauta millään lailla. Kirpasee joku asia , muttei kaada. Sain häneltä sellaisen luotamuksen tunteen, että asiat ovat itseasiassa vaiheessa, eikä vaiheesta tule hirveän vaikea.

Kerran vuosia-vuosia sitten näin unen henkilöstä joka oli tullut Helsinkiin ja oli tosi ahdistunut siinä unessa ja pyysi että tukisin häntä vaikka rukoilemalla voimaa hänen matkalleen, siinäkin tapauksessa sain kuulla myöhemmin hänen olleen juuri käymässä ja ahdistus oli ollut kova. 

Onko tarpeen auttaa mitenkään, mutta kai siinä onkin se tuki, läsnäolo tarpeen. Ja ....miten voit ymmärtää intiaania, ellet ole itse kävellyt hänen mokkasiineissaan kahta viikkoa, sanoisi mummoni. Eihän siinä paljon toista voi auttaa, jos ei aina itseäänkään.Mutta kokemus samanlaisista asioista tuo meille erilailla ymmärrystä ja myötäelämisen taitoa.

Sen takia ainakaan en haali enää kaikenmaailman hörhöjä, olen laittanut hörhöimurit kiinni.On ihmisiä jotka haluavat imeä kaiken positiivisen voiman toiselta pois ja jos on liian kiltti, aina on joku potkimassa .

Siis etiäiset nyt yöpuulle  menkää. Maailma on itseasiassa ihan mallillaan.