keittio_pieni.jpgLinssilude kissa asettuu aina kuvaan mukaan :)

Eilen katsoin viiden jälkeen ohjelmaa, jossa Baba haastatteli Pelle Miljoonaa, haastattelusta vällittyi niiiiin hyvä fiilis, kuinka ihanasti hän osasi kuvata tämän kohtaamisen yössä rantakoiran kanssa toisekseen Baba osaa niin hyvin juontaa, hänessä ei ole mitään teennäistä ja naurukin tulee niin luontevasti oikeisiin kohtiiin.Sääriä unohtamatta.

Nythän tuntuu olevan valloillaan maikkarilla hohotus kampanja , mitä äänekkämmin hohottaa, niin sitä varmemmin pääsee hohotus "staran" ohjelmaan hohottelemaan. Eipä siinä mittään, mutta tuntuu että katsojia vedetään aika paljon alle lipan, kun ei vaivauduta laatuun satsaamaan vaan keskinkertaiseen  kilpanaurannan määrään. Mummoni sanoi : " Mies se tulee räkänokastakin, muttei tyhjän naurajasta".

Tämä meneillään oleva ilmiö puhki kuluneine kasvoineen ja samoine herkkukurkku auki nauruineen tuntuu jo niin menneen talven lumilta, siksi meillä on maikkarin katsominen enää pari sarjaa ja viiden jälkeen ohjelma. Ella Kannista kaipaamme, hänen viehkeää sivistynyttä ulosantiaan. Ja monta muuta. Vielä palatakseni Pelle Miljoonaan , sanoin kamulle että muistahan katsoa PM haastattelu, sain kuiten ai gooalla pössyttelijän, olipa hyvä , minä en ollut edes ajatellut noin, mutta Pelle Miljoona oikaisi ihan oma aloitteisesti väärän huhun, ei pössyttele eikä laiskottele, hyvän tahtoisesti puita halailee.

Kilttejä ihmisiä tarvitaan maailmassa.  

Minä olen huomannut että pullan paistaminen ja niiden täytteisenä  maistaminen  o vat yhteydessä korona uutisointiin.

Me olemme tilanneet Eastonin k- kaupasta ruoka tarvikkeet kotiin, eilen olin tosi jämpti ja poistin tarjous Aino jätelöt listalta. Tänään luin ruotsalais tutkijan sanoneen: " suomi tulee vuoden jäljessä Korona kuolemien suhteen, kukaan ei voi välttyä tartunnalta", siinä hetkessä kaduin poistamiani kermajäätelöitä, olisin voinu neljännenkin litran siihen tilata hätäpäissäni.

Sivumennen mainiten, kauppamme palvelu on ollut loistavaa, kotiin tuojat ovat aivan ihmeellisen hyviä asiakas palvelussa, ei töykeitä tuppisuita.Jostain syystä täällä meillä päin ainakin, kun olemme nyt olleet kävelyllä , autoilijat ovat hyvin kohteliaita ja antavat ylittää tien rauhassa, odottelevat siinä ilman kiireen vilahdustakaan.

On Ihmisten kiireet ovat  loppuneet.

Toivottavasti koko ihmiskunta huomaa, että voisimme äiti maata alkaa huomioimaan , että lapsenlapsenlapsetkin saisivat  vielä kauan kasvatella porkkanoita  kasvimaassaan.