viruslab_2.jpg

Olen aistinut hiljaisen mielipiteen, jonka sisältönä on viiruksen alkuperä. Luonnollisesti sellaiset torit , missä on eu lainsäädännön vastaisesti joka kolkan lihaa myynnissä, kypsänä ja kypsentämättömänä, missä rokotiili parkakin näyttää jo valmiiksi muusatulta,  vaikkei ole ehtinyt vielä lautasellekaan. On yksinkertaista antaa luulla että siellä kerroksissa on muhinut Viirus.

Toinen variaatio on salaliittoteoriat,  siinä olisi muka täsmä kasvatettu Viirusta iskemään tietynlaiseen dna.n pätkään, sillai niinkun sairastuttais sinisilmäisen, mutta hyppäis ruskea silmäisestä yli. Jaa...a.

Johan yhdysvaltalainen tuttavamme  ´ kin nähtyään " vedenpitävät" todisteet, hiljeni . Säikähti ja vaikeni, ei enempää tietoa asiasta uskaltanut esittää.

Minä taas kuulin semmottis jotta hänellä olisi saatavilla valokuva, siitä miten kävi jossain, kuvassa ei kylläkään näy missä kyseinen vuoto sijaitsee, siis missä kaupiungissa tai silleen tarkemmin. Mutta kuva todistaa vuodon päässeen syntymään. Äkkiä katsoen tuo olisi ollut helppo puhdistaa vaikka kroonikko vaipan olisi heittänyt päälle ja imeyttänyt siihen( kuten muuan päivystys poliklinikka yritti tehdä minun petipaikkani kohdalla; : Jouduin ambulanssilla menemään tuoss vuosi sitten päivystykseen , selkä nääs sanoi sopimustaan uuteen uskoon. Kipu oli kova, ei voinut jalkaa liikauttaa. No ampparilla veivät ja päivystys polilla oli yksi vuode vapaana ja täysi virtsa sorsa lattiualla sen vieressä. Hoitaja potkaisi sen nurin, kait vahingossa ja pyysi siivoojan paikalle. Tämä tuli ja oli äkäöinen, en ehdi joka paikkaan sanoi ja heitti kronarin siihen päälle. Sen verran sain sanottua , että top tykkänään, minä en mene siihen kosteuteen hengittämään kenenkään virtsa höyryjä, mikä lie tauti hänelläkin siinä ollut. Hoituihan se puhdistus. Mutta mitä jäi ilmaan leijumaan....Laitan nyt tähän tuon kuvan jonka  olen itse ottanut ( otin sen mieheltäni ) . Lisäksi olen kuullut että olisi saatavilla kuvaa myös rakennuksesta, jossa kyseinen vuoto sijaitsi, käyn vielä neuvotteluja materiaalin hinnasta mieheni kanssa..On syytä korostaa tietenkin että jutuntodenperäiseksi  uskominen on lukijan omalla vastuulla.