kehto_hertsi_nokkis.jpgMissä kissa?

Onhan se minunkin hieman sivuttava tätä paluumuuttaja äitien asiaa sieltä kaukaiselta hollilta.

Minä olen omien lasteni kasvatuksessa yrittänyt mennä sellaista linjaa että he oppivat siinä toisen huomioimisen ja hyvän käytöksen. Jos olenkin jossain kohtaa ollut törppö, en pyri siirtämään sitä lapsiini, enkä myöskään ole luonut heille maailman kuvaa, joka olisi vääristynyt. Ihmisiksi olen heitä opettanut olemaan. Se on minun velvollisuuteni muita ihmisiä kohtaan.

Se on totta että , kyllähän se laittaaa ajattelemaan onko nämä erään aatteen edustajattaret nyt suomeen päästyään uudestaan samassa korkeassa asemassa heidän omassa ryhmässään, josta silloin sotavaimoksi lähtikin. Suomessahan saa aika rauhassa toimia omia kummia toimituksiaan, meillä on niin vahva henkilökohtaisuus, ettei sitä hevillä rikota. Täytyisi säätää laki joka olisi kaikille sama, sellainen perus juttu, missä nimetään mitä sallitaan ja kielletään.Ja tikkukirjaiimilla kirjoitettuna. Silloin kukaan ei voisi olla valittamassa eu ihmisoikeuksien komitealle, jos itse rikkoo lakia, maksaa siitä myös itse seuraukset. Nyt tuntuu että ihmiset käyttävät sitä valitusoikeutta välillä väärin ja heppoisin perustein.

Esim eräs itä blokin maista tullut perheen isä kertoi kuinka vaimonsa ei pääse sairaus eläkkeelle, on kaupan kassana töissä ja selkä on kipeä. Hän sanoi että he valittavat eu ihmisoikeus komitealle ties mistä syrjinnästä ja nettoavat sitten mukavasti in cash.

En tiedä, kun en tunne asiaa,tämänkin kuulin kun itse kertoivat. Mutta hyvin paljon herkempiä he ovat vaatimaan kaikenmaailman korvauksia.

Ainakin uutisiin pääsee aina nämä vilpin yritys jutut.Rahaa vaaditaan jos minkalaisin kohteluihin vedoten.

Toivon että nyt suomeen saapuneet äidit, olisivat pelkkiä äitejä ja kasvattaisivat lapset aatteiden ulkopuolelle,sittenhän aikanaan lapset valitsevat tiensä. Senkin toivottavasti toisia ihmishenkiä kunnioittaen.