Ihan pikkasen rasismista.

Tulin juuri Tokmannilta bussilla, ei ollut maskia, koska se tipahti kadulle, ei ollut muillakaan ja minähän sen lienen sairastanut keväällä, joten en kai saa sitä uudestaan ehkä tartuta enää. Olen siis negatiiviseksi mitattu /testattu.

Mutta se ei kuulu varsinaisesti tähän, ellei aleta syrjimään maskittomia, vaikka sen suoja on todella kyseenalainen.No se suomalainen keksintö, joka puhdistaa hengitettävän ilman 40 cm säteellä, tuleekin varmasti syrjäyttämään nämä hautomot, joita maskeiksi kutsutaan.

Bussissa istui nuoriso porukka alle kakskymppisiä ja keskustelu oli kova äänistä. Siinä oli sekä maahanmuuttaja nuoria, huonolla suomen kielellä ja alkuasukkaita kova äänisellä suomenkielellä. 

He puhuivat rasismista ja kuinka  eri uskontokunnat ja heimot toisiaan sortavat ja ovat rasistisia, paitsi...

" Romanit ovat sellaisia, ne on tosi viileitä KAIKKIA kohtaan, eivät harrasta haukkumista ja tölvimistä julkisesti ainakaan , koska ovat saaneet niin hyvän kotikasvatuksen, jossa opetetaan kunnioittaan toisia ihmisiä "Kiitos romani äideille ja isille, jotka jaksavat hyvää perinnettä vaalia kasvatuksessa.

Piste. Ei muuta  lisättävää.