IMG_20200802_115906195_HDR.jpgKuinka kaunis onkaan vanha puu, joka juurensa kuljettaa kalliota pitkin raviteikkaaseen maaham.

Johan repesi, luin tuossa jonkun kirjoituksen jossa mainittiin Hrlsingin mummotunneli keskustassa ja ensimmäistä kertaa törmäsin sanaan luumusukka.

Toki olen sen maiseesta kuullut, siellä kuulemma kävivät yli 50-80 vuotiaat naiset ja sinne tuli nuorempia miehiä pokattavaksi, jotenkin noin se maine meni kaunisteltuna.

Tänä päivänä, nyt kun laki on kaikenlaisten sanakäänteiden tukena, rankaisemassa jos jonkin kokee loukkaavaksi itseään kohtaaan.

Minusta oli Tena laakso jo hieman niillä rajoilla, koska siinä yleistettoiin kaikki paikan naiset Tena inkontinenssi suojan käyttäjiksi, ja sehän oli silloin harhaan johtava viittaus.

Mutta luumusukka, nainen, vanhempi , jolla on suonikohjuja jotka kuultavat ohuen sukan läpi.

 Eikö tuossa ole jo kiihottamista solvaamaan tiettyä ikäryhmää ja suonikohju sairaitta kantavia kohtaan.

Pitäisikö poliisin mennä perjantai bailuihin siviilivaatteissa vakoilemaan, miten siellä puhutaan ja kohdellaan mummokuntaa, vaikka eihän kaikki ole mum,oja edes, eikä kaikista tule mummoja. Se nimi: MUmmo on kunnianimi, saada olla isoäiti jollekin taaperolle.

Mummo sanan käyttö pitäisi EU tasolla tutkia, kuka sitä saa käyttää ja miten.

Asioista pitää puhua oikeilla nimillä eikä vihjailleen, esim. Naapurin nuori mirs pitää vanhemmista naisista ja menee etsimään våitseään vanhempaa sänkyseuraa paikasta, joka tunnetaan siitä että sieltä saa sitä sänkyseuraa. Tässä en todellakaan viittaa laussa mainitsemaani" mummotunneliin" , koska en tiedä sen faktaa seuran haussa.

Suojeltiinhan Karjalanpiirakan nimikin :)

Nyt ei voi pistää jalalla koreasti  missään päin, koska uusi korona aalto on jo alkanut.

Minuun ei ole koskaan tehonnut karkeat käytöstavat, eikä liioin ylenmääräinen slipowitsiuskaan. Minä tiedän mitä olen, enkä pyri hakemaan itseäni huonompaa seuraa, koska mummoni sanoi : " se on huono seura joka hyvätkin tavat turmelee.

Naisena saamme olla naisia, sellaisia kuin tykkäämme omimmaksi olla, toinen tykkää kun kello hame heilahtaa, itse ainakin nuorempana tykkäsin, toinen tykkää jostain muusta, annetaan siis kaikkien kukkien kukkia, ilman solvaamista ja ikä syrjintää.