IMG_20200818_133756135.jpg

Eilen matkustin bussilla ja metrolla , olen maksanut helsinkiin veroja 40 v ja katsoisin jo ansainneeni sen invapaikalla istumisen, selkä ei koskaan palannut työtapaturman ja leikkauksen jälkeen ennaleen ja polven ristiside jurnuttaa siinä samalla kuin itsekin nyt jurnutan,jossa on korkeuskin kohdallaan ja  mutta tulikahvat nousua varten turvaamassa, mutta ei joku siinä aina istuu, koipensa levittäneenä ja kassinsa levittäneenä.

Ärsyttävää se kyllä on .

Maskipakkoa puollan julkisissa kulkuvälineissä syystä että, siellä on ainakin yksi yskijä ilman nenäliinaa, kuten menomatkalla eilen, istumassa keskioven vieressä ja nyky tutkimuksen mukaan, hän pystyy sillä yhdellä yskäisyllä saastuttamaan koko bussin etuovelle saakka ja minullako ei ole lupa huomauttaa asiasta, etten halua niitä pisaroita keuhkooni imeä.

Se se vasta ärsyttääkin.

Mutta, kampaajalla käynti oli pakollinen ja niin mukava reissu. Hän on siis uusi kampaajani, loppuiän kampaajani, niin hyvin kaikki natsasi yhteen ja lopputulos on kaunis.

Nyt saa valkoiset hiukset kasvaa rauhassa , odotan että tukastani tulee valkoinen ,kuten isällänikin oli jo viiskymppisenä ja pikkuveljelläni myös.

Illan päätteeksi Areenalta osui katsottavaksi Seraphine elokuva, kertoo naivistisen taidelajin taitajasta, Seraphine de senilis nimisestä naisesta, oi mitä intohimoa hänen työskentelyssään olikaan.

On kiva tulla mummoksi jolla on helmen valkoiset hiukset :) ja helmihampaat :)