En tiedä miksi pikkukettuja käytetään vertauksena moneenkin juttuun millä kuvataan jotain ehkä ovelan ahnetta luonnetta.Jo Iso Kirja kehoittaa ottamaan pikkuketut kiinni, ennekuin ne viinitarhan turmelevat.

Korvamatojen katraaseeni tarttui muutamapäivä laulun pätkä, jossa laulun tekijä itse lauloi ja kun usein kysytään tekevätkö he niitä omasta elämästä vai mistä, niin en ainakaan soisi kenenkään itse valmiiksi olevan  niin ....kettumainen, kuin laulussa mainitaan, jotenkin tähän tyyliin: " kerro minulle kaikki syvimmät salaisuutesi, jotaa voin käyttää niitä sinua vastaan eron tullessa".

Olenhan minä sinisilmäinen, kun en ole koskaan valmiiksi ajatellut käyttää jonkun heikkoa kohtaa kostona, kun ero tulee.Tai jopa rahastaa sillä myymällä kyseenalainen juttu johonkin juoru lehteen. Kunnioitan sen verran perus ihimisyyttä, että oppikoon paremmat tavat muualta , kuin minulta.

Ihmisen nälkä juorun tasolla olevaan on iso, ainakin niillä jotka ovat itsekin juoruisia.Vähän ikävässä mielessä.

Siskoni ja minä , me kyllä käännettiin maailma muutaman kerran nurin, jopa sen taskutkin, mutta ilkeällä tavalla juoruisia ei oltu.

24131120_1942420252690700_85726214425306Kuva luvalla: Stardustimägine/ EeroJLaamanen

Siskolle iso sulka  tai pehmoinen höyhen korvan taakse tästä ( enkelithän eivät käytä hattuja siellä taivaassa)., hattu lisäisi kitkaa lennellessä suojelusenkeli tehtävissä.

Hänellä oli hyvä ja auttavainen sydän, hän kyllä uskalsi olla oma itsensä, protestoi työpaikalla tekemällä sitä mitä joku potilas pyysi, jonka joku toinen jätti tekemättä/ auttamatta.Tai ei se protesti ollut, mutta lauma ei pidä , jos joku rikkoo heidän kirjoittamatonta kahvihuone lakiaan.

Hän näki hyvät puoletkin asioissa ja....taisi nähdä sen kukkasen asfaltin raossakin. Niin kaunista sielua täynnään, ei toki pyhimys mutta 0,5 % vaille :) valmis kylläkin.Ritva%20ja%20Seija_Moment.jpg

Niin iso tyhjä puhelimen kuva hänen kohdallaan ja ikävöin todellakin keskustelujamme.