Anna mun kaikki kestää, uutiset klo 19 uutisoi että iso osa eu korona tuesta menee järjestäytyneelle rikollisuudelle.Miten? kysyn minä jos kerta tietävät sen jo etukäteen.

Onhan se kyllä niin totta, on ollut korona karanteenia koti oloissa kuukausi kaupalla, totta, taskuvaras ei voi toimia, koska taskut joista varastaa roikkuvat koti henkareissa.

Mutta, en tiennyt että hekin voivat nyt italiasta käsin hakea korvauksia menetetyistä työtuloista, tai ainakin jos se on järjestäytynyttä, niin pomo-osaston sihteerit tekevät hakemukset. 

Onko kukaan koskaan maininnut miten mainio lypsylehmä eu onkaan ? Sen lisäksi että siellä työskentelevät tienaavat päivärahoineen ihan mukavasti , verrattuna 700 euron eläkkeeseen suomessa. Toivottavasti sielltä ei nosta kukaan sellainen palkkaa, joka saa suomessa soputumiseläkettä poliittiselta saralra. Mikä sekään ei liene mahdotonta.

N.s. ugandan ketjukirjeitä kato ei koske, hehän istuvat ilmastoiduissa toimistoissa kirjpittelemassa mitä kummallisimpia kirjeitä raukoille rakkauden nälkäisille ja yksinäisyydessä uupuneille. Kas siellä riittää missin kuvaa jos toistakin, takahikiän pankonpäällys osoitteeseen, nimimerkillä yhteinen tulevaisuusko, vai sunrahaton mun rahattulevaisuus.

Kyllä minäkin sain kerran semmosen kirjeen joka vaikutti liian hyvältä  ollakseen totta, olin kuulemma kaunis; ei hätää, niin olin itsekin epäillyt, se missä ymmärsin hänen valehtelevan kun hänen osoitteensa osui turkulaiselle teollisuus alueen kadun pätkälle jossa ei ole mitään, silloin ymmärsin hieman varautuneesti suhtautua ja kun hän pyysi lentolippu rahaa, nin sanoin että turusta tulee pikalinja joka päivä, mutten maksa lippua, adjöö.