c.jpg

Muistatko vielä sanonnan :" Mitä meillä oli ennen Flooraa?", no ainakin oli jotain margariinia, olisko ollut joku kultanauha tai sellainen.

Nyt kaikki kyselee: " mitä oli ennen koronaa? " ja minä kysyisin lisäksi : Millaisia olimme ennen koronaa?

Yllättävää kyllä, tästäkin voi löytää vallankäytön välineen, koronasta siis ja monellakin tapaa.

Valveutumaton kansanosa on sen verran fiksua kuitenkin omasta mielestään, että kuvittelee heillä olevan oikeasti oikeus valita olla välittämättä toisten tartuttamisesta.

Nyt kyylääminenkin tapahtuu myös niin päin että maskiton alkaa tuijottamaan maskillista vaikkapa bussissa ja tehosteeksi lausuu vieruskaverilleen : SE tulee jos on tullakseen.Ja yskäisee paimokkaasti lausahduksen päälle, vastakkain istuttavassa penkissä, eikä suinkaan kainaloon päin..

Alkaa tuntua julkiset kulkuvälineet iljettäviltä.

Yritän nyt kelata taaksepäin ja muistella aikaa jolloin käsien pesu keksittiin ja kuolleisuus sairaaloissa heti väheni.

Kyse maskittomuudessa ei olekaan ihmisten valinnan vapauden tulos, vaan tyhmyyden osoituksen räikeä huutomerkki. En minä ainakaan halua jonkun joutuvan sen takia teho osastolle letkuihin, etten jaksais maskia virittää naamalleni.

Niin yksinkertainen asia kuin käsien pesu, mutta niin äärimmäisen tehokas, ei kai tänä päivänä tyhminkään enää siinä väitä vastaan ?

Tämä oli parin viikon tulos bussi matkustamisen tiimoilla kerääntyneestä tunteesta, joka on vain todettava, "voi tyhmyys kun kukoistat hyvin muhevassa maaperässä."

Kannatan edelleen joka toista bussi vuoroa maskillisten käyttöön ja se joka toinen bussi maskittomille, ja se bussi tulee jos on tullakseen, mutta ilman maskia siihen terveyttä edistävään bussiin ei ole nousemista. Ai lietsooko se eriarvoisuutta? , jospa nyt annettais suomessakin piut ja paut sille tyhmien hyysäämiselle. 

Vielä mä joju päivä löydän oman iloisuutenikin takaisin.Toivon ma.