prisma%20002.jpg

Pikkasen niinkuin avautui ymmärrys lukiessani linkin takana olevan tekstin covid 19 mekanismista, mikä siitä tekee niin törky vaarallisen https://www.hs.fi/tiede/art-2000006652936.html

Ei ole mikään ihme, ettei tavis kansan kalloon mahdu se maskien pitäminen bussissa, kun kontakti on 15 minuutista eteen päin. 

Eihän kukaan jaksa ymmrätää, jos on menossa ihan vaan siivous keikalle Valiolle, että mitkä riiviöt siellä bussin hengitysilmassa odottaa siirtymistä toisen keuhkoihin, ei ymmärrä miksei nyt bussi matkaa saa käyttää pälättämiseen puhelimessa. Tämän myötä kun kaikki hauska siis karsitaan bussilla matkustamisesta pois, ainoa mitä voi protestoida, on jättää maskin käyttö pois, ei vaikka samassa bussissa kulkee lapsia ja vanhuksiakin. 

Nythän  pitäisi Marinin antaa vahva suositus, jotta ne kävelköön, jotka kieltäytyvät maskin käytöstä yleisissä tiloissa ja julkisissa kulkuneuvoissa, niitä kun on vaan pakko muidenkin käyttää.

Tottakai jouduin eilen kauppa reissullani kohtaamaan maskit / vastaan maskittomat tilanteen. Ei siinä voi vaan kylmänä olla, se harmittaa ja voisi sanoa että se on nyt vallalla olevista huolista  se joka pinnalla pysyy, kuin korkkikakka.