117352680_2603449206587798_7444713876295Kuva ja lupa sen käyttöön  Impression.fi EeroJLaamanen

Saarikko sai enemmän ääniä Kulmuniin nähden, minäkin olisin Saarikkoa äänestänyt jos olisin heidän puljussaan. Saarikkoa puoltaa selkeä ja nikottelematon artikulointi ja siisti olemus, hänestä huokuu se että hän uskoo mitä sanoo.

Rajkuman Sabanadesan kolumnissaan pohtii isomman luokan asioita kuin keskustan vaalit.

Mitä elämä on? Onko se sattumanvaraisia geenejä kasassa joita äly tai huonossa tapauksessa älyttömyys vie sinne ja tänne.Kyllä ihminen itse valinnoillaan vaikuttaa elämäänsä, sanon ma.

Nyt kun on todettu ja tutkittu, kunnes toisin todetaan ja edellinen kumotaan, että tekoälyn voisi laittaa matkaan vaikkapa sinne marsiin ja se pärjäisi pikkupikku avaruus purtilossaan paljon paremmin kuin ihminen geeneineen.

Tekoäly ei voi "purra ruokkivaa kättä" vanhan sanonnan mukaan epäkiitollisuus elättämisen suhteen kuvataan noin , tekoäly kuulemma itse itseään kehittää ja ruokkii ja alkaa kommunikoida aivan omalla salakielellään toisen älypalasen kanssa, ettei ihminen vain sössisi sitäkin asiaa.

Se mitä meille tapahtuu tämän silmänräpäyksen aikana jota elämäksi kutsumme, kuinka paljon ehdimme siihen vaikuttaa, jos emme jo ennen syntymää ole saaneet mitään valintoja tehdä.

Tai siis ainakin minä en valitsisi olla se tyhmä joka ei koskaan virheistään opi tai muuten vaan hyvin pienellä äo :llä varustettu, vaikka meitä onkin joka lahtöön.

En ole tappioista varsinaisesti katkeroitunut, jotain pientä särää taitaa olla hampaankolossa jotain tai joitain kohtaan, mutta he ovat sen ihan itse toimillaan ansainneet ja sen pienen nautinnon minkä pienestä katkeruuden juuren hoivaamisesta saa, sen suon itselleni :)

Kolumnissa jonka alussa mainitsin ei etsitty syyllisiä maailman tilanteeseen, eikä annettu vastauksia elämän epä  reiluuteen.

Jokaisella uskonnolla on oma jumalan kuvansa, joskus tuntuu että meidän Isä on puku päällä ja tiukat prässit lahkeissa, eikä muista huumorilla höystää ja toivoa antaa, että kaikki vielä järjestyisi tässä ajassa.

Intialaiset , hindujako he ovat, heillä on hyvä sopeutumisen periaate elämässä yleensä ottaen, rottaa ei tapeta, koska siinä voi olla isoisän henki uudesti syntyneenä, toista ei kadehdita koska karman kakun syö sellaisena kuin on kakkunsa kerman vatkannut teoillaan.

 

"Symbolismi Jumalan muodossa

Tänään jokainen hindu tietää mitä Ganesh on. Valokuvia tästä jumaluudesta on jokaisessa kodissa, ja lapsuuden vanhemmat opettavat lapsia tunnistamaan pyhän edessä olevat piilotetut symbolit. Ja ne ovat seuraavat:

  1. Elefantin pää persoonaa varovaisuutta ja omistautumista.
  2. Tällaiset suuret korvat antavat mahdollisuuden kuulla jopa niitä rukouksia, jotka puhutaan ihmisen sielussa.
  3. Yksi rusetti symboloi Jumalan voimaa ja sitä, että se estää kaiken epäselvyyden.
  4. Runko on merkki korkeasta älykkyydestä.
  5. Iso vatsa osoittaa jumaluuden rikkautta ja anteliaisuutta, jonka hän on valmis jakamaan maailmalle."
  6.